Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkySudoměřská, Praha - Žižkov

Rezervováno
Sudoměřská, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi hezký a prakticky zrekonstruovaný byt, který je plně vybaven. Dispozice bytu je 3+1, má cca. 64m2 + sklep a je situován v 5-tém patře činžovního domu. V bytě najdete prostornou předsíň, moderní kuchyni a obývací pokoj, ložnici, menší pokoj (pracovna s rozkládacím lůžkem), spíž a velmi hezkou koupelnu s WC. Parkety v obývacím pokoji a ložnicích, v předsíni terazzo a dlažba v koupelně a kuchyni. Vše je v velmi dobrem stavu Jednou za měsic uklizení bytu v ceně nájmu. Dům je klidný a bezproblémový. Nový výtah, pračka, sušička, myčka, atd. Lokalita je skvělá, blízko OC Flora, zastávek Metra/tramvaje/autobusu Flora, náměstí Jiřího z Poděbrad, v blízkosti různé parky a další zajímavá místa. Nájemné činí 24500kč/měsíc. Poplatky za 1 osobu 650kč/měsíc + spotřeba elektřiny a plynu (cca. 2600kč/měsíc), to je 3900kč celkem za 2 osoby. Byt je vhodný pro 1 až 3 osoby. Uvítám klidného nájemníka, nekuřáka bez domácích mazlíčků. K od 1/04/2022 (možné i dříve, dle dohody se současným najemcem). Prosím napište informace o sobě. RK prosím nevolat.

I offer for long-term rent a very nice and newly reconstructed apartment that is fully equipped. The apartment has 3 rooms + kitchen, approx. 64m2 + basement and it is located on the 5th floor of a nice building. In the apartment you will find a spacy ante-room, a modern kitchen, a cozy living room, a dormitory, a smaller room (with a sofa-bed), a pantry and a very nice bathroom with toilet. Parquets in the living room, dormitory and smaller room, terazzo in the ante-room and tiles in the kitchen and bathroom. Everything in very good conditions. Once a month cleaning of the apartment included in the rent price. The building is quiet and without any problems. New lift, washing machine, dryer, dishwasher, etc. The neighborhood is great, near to the shopping center FLORA, bus/metro/tram station FLORA, Jiri z Podebrad square. In the proximity you can find many parks and other great places. Within walking distance to Wenceslas Square (main street in Prague). The rent is 24500 CZK/month. The services amount for 650CZK/person + monthly deposits for electricity and gas (2600CZK/month), it means 3900CZK total for 2 persons. I look for a quiet lessee, non-smoking, no pets. When answering to this ad please include something about yourself. AVAILABLE FROM 1/04/2021 (possible even before but depending on current tenant). Thanks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552055
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 267 m (3 min)
PoštaPraha 31
🚶 538 m (6 min)
Obchod
🚶 210 m (3 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 354 m (4 min)
RestauracePohoda
🚶 1 m (0 min)
LékárnaBenu lékárna
🚶 455 m (5 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 470 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 295 m (4 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 623 m (7 min)
HřištěDětský koutek
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.