Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Rezervováno
Pernerova, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 2+1 v ulici Pernerova (Karlín). Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je celý orientován do vnitrobloku. Byt prošel v roce 2016 velmi rozsáhlou a poctivou rekonstrukcí (nová okna, nové plynové topení - velmi levný provoz, nová kuchyň IKEA s myčkou na nádobí, sklokeramickou varnou deskou a troubou, nová koupelna se sprchovým koutem a WC, velká vestavěná skříň). Dále je byt vybaven pračkou a lednicí s mrazákem, rozkládacím gaučem, konferenčním stolkem, jídelním stolem se 4 barovými židlemi a dvěmi velkými šatními skříněmi. Do bytu se vchází přes pavlač (14 m2), kterou je možno užívat. Velmi žádaná lokalita, centrum je v docházkové vzdálenosti, v těsné blízkosti se nacházejí karlínská office centra, Karlín nabízí veškerou občanskou i kulturní vybavenost (pokud se vám nebude z Karlína chtít, nemusíte - nic vám zde chybět nebude). Nájem činí 18.000,-, zúčtovatelné poplatky (voda, odpad, elektřina a úklid společných prostor) 1.500,- Kč pro 2 osoby. Smlouva s dodavateli elektřiny a plynu budou převedeny na nájemce (náklady byly aktuálně cca 800,- měsíčně za elektřinu, 1.000,- měsíčně za plyn při 3 osobách v bytě obývaném 24 hodin denně s malým dítětem). Topení je vlastní plynové (velmi ekonomické). K bytu náleží sklep. Díky velkému sklepu a velkorysému úložnému prostoru v bytě vám místo na věci určitě chybět nebude. Bezproblémové parkování před domem při vyřízení parkovací karty pro rezidenty. Doporučujeme prohlídku.

We offer a beautiful sunny apartment 2+1 in the street Pernerova (Praha - Karlin) for rent. The apartment is located on the 2nd floor and it is completely oriented to the courtyard. It was completely reconstructed in 2016 (new windows, new gas heating - very economic, new IKEA kitchen with dishwasher, ceramic hob and oven, new bathroom with shower and toilet, large built-in wardrobe). Furthermore, the apartment is equipped with washing machine and fridge with freezer. It is possible to leave some other equipment (couch, coffee table, dining table with 4 bar chairs, wardrobes, etc.). The entrance to the apartment is through the courtyard gallery (14 m2), which can be used. Very desired location, the center is within walking distance, close to Karlin office centers, Karlin offers all the civic and cultural amenities (if you do not want leave Karlín, you do not have to - you will not miss anything here). Rent is 18.000 -, billable charges (water, gas, waste, electricity and cleaning of common areas) 1.500, - CZK for 2 persons. The contract with electricity and gas suppliers will be transferred to the tenant (costs are currently 800, - per month for electricity, 1,000, - per month for gas for 3 persons in an apartment occupied 24 hours a day with a small baby). There is an own gas heating system (very economic). The apartment has a cellar. There is no problem with parking in front of the house. We recommend to come and take a look.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556872
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2021
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 201 m (2 min)
PoštaPraha 86
🚶 602 m (7 min)
ObchodPresto
🚶 274 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 623 m (7 min)
RestauraceIndian by nature
🚶 34 m (0 min)
LékárnaNa Florenci
🚶 598 m (7 min)
ŠkolaCírkevní mateřská škola Laura
🚶 188 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚘 1 648 m (5 min)
SportovištěLivingWell Health Club & Spa
🚶 709 m (9 min)
Hřiště
🚶 246 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.