Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyV Edenu, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Rezervováno
V Edenu, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajVybaveno
Cena7 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme moderní novostavbu řadového domu v žádané lokalitě V Edenu v Mníšku pod Brdy.

Kompletně vybavený dvoupodlažní dům o dispozici 5+kk s terasami. O celkové ploše 140m2 na pozemku o rozloze 350m2. Užitná část domu tvoří 112,57m2, terasy v patře 27,45m2. Vlastní parkovací stání před domem + možnost garáže.

V přízemí je situován obývací pokoj s kuchyňským koutem (jižně orientovaný), který je přímo propojen se zahradou díky velkým oknům s francouzskými dveřmi. Dále je v přízemí umístěna pracovna která slouží také jako pokoj pro hosty, menší koupelna se sprchovým koutem a toaletou a technická místnost.

V patře domu se nachází ložnice (severní orientace) s manželskou postelí, šatní skříní a vstupem na terasu s výhledem na město. Další pokoj je kompletně vybaven jako dětský pokoj, díky velkému oknu s francouzskými dveřmi na terasu je zde krásný výhled do okolí. Poslední pokoj slouží jako šatna s velkým množstvím úložných prostor v šatních skříních. V patře domu je druhá koupelna s vanou a toaletou.

Průchod do zahrady je zajištěn přes prostornou dřevěnou palubu krytou pergolou se zastřešením. Udržovaná zahrada nabízí soukromí a vzrostlé stromy zajistí dostatek stínu v horkých letních dnech. Zahrada je vybavena automatickou závlahou, bazénem s filtrací a dřevěným zahradním domkem.

K vybavení domu patří kuchyně s vestavnou myčkou, horkovzdušnou troubou a mikrovlnkou. Obývací pokoj se širokoúhlou televizí a úložnými prostory. Obě koupeny jsou vybaveny kvalitní sanitou Laufen.

Připojení k internetu - optický kabel až do domu. Velmi dobrá dostupnost do Prahy (20 minut po dálnici D4), autobus každých 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557652
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 7. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha130
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku350
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.