Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyVlkova, Praha - Žižkov

Vlkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3+1 na Sladkovského náměstí, v žádané části Žižkova na Praze 3.

Byt má dva neprůchozí pokoje, obývák, kuchyň, chodbu a koupelnu s WC. V prvním pokoji který je orientován do klidné, jednosměrné ulice Vlkova se podařilo dochovat původní cihly, podtrhujicí historický charaktér budovy. Druhý pokoj je orientován do vnitrobloku a nabízí prostorné vestavené patro na spaní a velkorysý úložní prostor. V obou pokojích jsou koberce, v kuchyni a v obýváku masivní dřevená podlaha. Byt prošel rekonstrukcí a je ve výborném stavu, jelikož v něm bydleli jeho majitelé.

Byt je plně vybaven kuchyňskou linkou, lednicí, pračkou a nábytkem. Fotografie odpovídají aktuálnímu stavu bytu.

Tramvajové zastávky Lipanská a Husinecká jsou 2min chůze, metro Jiřího z Poděbrad je 10min a VŠE necelých 7min chůze. V okolí je mnoho příjemných restaurací, kaváren a parků (Riegrovy sady, Rajská zahrada, Parukářka).

A 3+1 apartment (2 bedroom), located on Sladkovského náměstí in a popular part of Žižkov, Prague 3 is available for long-term rent!

The apartment consists of two bedrooms, a living room, a kitchen, a hallway and a bathroom with a WC. The first room is facing the quiet one-way street Vlkova, and it features original brick walls which emphasize the historic vibe of the building. The second bedroom is facing the courtyard and has an in-built sleeping floor and a variety of storage space and wardrobes. Both bedrooms have carpets, while the kitchen and living room have massive wooden floors. The apartment was recently renovated and it was occupied by the owners, therefore it is in excellent condition.

The apartment is furnished and it offers an equipped kitchen with necessary appliances. The photos were taken recently and they are an accurate reflection of the condition of the apartment.

Tram stops Lipanska and Husinecka are 2min walk, metro Jiriho z Podebrad is 10 min away and the University of Economics (VSE) is less than a 7 min walk. The neighborhood offers many restaurants, cafes and parks with views of Prague (Riegrovy sady, Rajska zahrada, Parukarka).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557789
Dispozice3+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.