Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyLibická, Praha - Vinohrady

Libická, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Nabízím pronájem prostorného bytu o na Vinohradech mezi náměstím Jířího z Poděbrad a Flórou na Praze 3. Tento byt o dispozici 3+kk a podlahové ploše 90 m2 je ideální pro vetší rodinu, firemní zaměstnance či spolubydlení. Byt je kompletně vybaven nábytkem, spotřebiči a všemi potřebnými prvky pro pohodlné bydlení, bez dalších nákladů na vybavení. Vybavení bytu lze po dohodě doplnit či odebrat. V těsné blízkosti bytu je školka, škola, lékař, obchody, OC Flora, tramvaj, metro, autobus, parky, fitnes, kino. Prostě vše na dosah ruky a přitom klid. Byt je k nastěhování ihned.

The apartment's 3kk natural light brightens up the spacious rooms situated at 2nd floor at the address Libická, Prague 3 - Vinohrady, . The apartment is situated in the modern quarter of Vinohrady, just a few stops by public transport away from the city center. While being part of the center, tenants can relax in a calm and safe neighborhood. The space is made up of two spacious bedrooms, a kitchen overlooking the naturally lit living room, a dining room for the culinary experience, and a stylish bathroom & toilet. Quiet street, many parks, restaurants, bars, and even a shopping center are just a few steps away. It takes 4 minutes to walk to metro line A (green line). Free from 6th of May.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558421
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha91
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.