Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkySeverní, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Rezervováno
Severní, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 3+1 v Kladně Rozdělově. Byt se nachází v přízemí, je částečně zařízen: kuch.linka, plyn.sporák s troubou, TV se stolkem, mikrovl.trouba, sedací souprava, vestavěná skříň, v koupelně je rohová vana i pračka. K dispozici je balkon, kde je v současnosti dokončována rekonstrukce se zasklením.

Veškerá infrastruktura a občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. V přímém okolí je škola, školka i coop. Výborná dopravní dostupnost do Prahy – zastávka 10 minut od domu. Parkování u domu.

Hledáme slušné, spořádané nájemníky. Byt je vhodný pro rodinu s dětmi. Malí domácí mazlíčci povoleni. Měsíční nájemné 12000 Kč plu 4000 Kč poplatky za 4 osoby. Není zahrnut internet ( vyskorychlostní internet možno ponechat za 350 kč), elektřina a plyn (převod na nájemce - cca 1000 Kč). Kauce 2 měsíční nájmy.

V případě zájmu mi napište něco o sobě - počet osob, věk, zaměstnání, na jak dlouho byste pronájem chtěli, kontakt na vás a cokoliv dalšího, co si myslíte, že bych jako pronajímatelka měla vědět.

Hezký den

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559101
Dispozice3+1
Dostupné od6. 5. 2019
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.