Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+1 • 110 m² bez realitkyJihovýchodní I, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Jihovýchodní I, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dočasnému pronájmu řadový rodinný dům před rekonstrukcí. K domu náleží malá zahrádka oddělená plotem. Dům se nachází v klidné rezidenční čtvrti v Praze 4 Záběhlicích 10 minut pěšky od stanice metra Roztyly. Dům stojí v místě s dobrou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností, nedaleko napojení na Jižní spojku a dálnici D1. Parkování hned před domem.

Přízemí domu tvoří obývací pokoj s oddělenou kuchyní, vybavenou lednicí a pračkou. V přízemí je také vstup na zahradu a WC. V 1. patře je jeden velký pokoj v současné době sloužící jako manželská ložnice a dětský pokoj, koupelna s vanou a toaletou. Dům je podsklepen a ve sklepě se nachází kotel na teplou vodu.

Dřevěné podlahy, dlažba, plynový kotel, pračka, lednička, plynový sporák. Poplatky činí cca 4000 Kč měsíčně. Dům je k dispozici od 1. července 2019 do března 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560620
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha110
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.