Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyCementářská, Praha - Lochkov

Cementářská, Praha - LochkovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce13 500 Kč


Majitel dlouhodobě pronajme nový slunný byt 1+1 , 44m2 v 1.nadzemním podlaží novostavby (2019) malého bytového domu s 11 byty v Praze 5 - Lochkově ( 5min.od Barrandova).

Byt je vybaven kuchyňskou na míru se značkovými vestavěnými spotřebiči - lednice s mrazákem, sklo-keramická varná deska, trouba, digestoř, myčka nádobí. V obývacím pokoji využijete vestavěnou skříň s velkým úložným prostorem. Prostorná koupelna s masážní sprchou. Na oknech jsou žaluzie. Na podlaze je vinylová plovoucí podlaha. Veškeré osvětlení v bytě je LED s minimální spotřebou. Oceníte pěkný výhled na společnou zahradu z francouzských oken se skleněným bezpečnostním zábradlím.

Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby. Vytápění je plynové, v domě jsou dva úsporné kotle. Ohřev vody zabezpečuje 120 litrový bojler na zvýhodněnou sazbu odběru elektrické energie. K bytu náleží vlastní vyhrazené parkovací stání. Byt má měřáky na všechny spotřeby (topení, voda, elektřina).

V domě je velká kolárna/kočárkárna, samostatná technická místnost s kotly. Na domě je televizní anténa na příjem DVBT-2 a rozvod vysokorychlostního internetu.

Bydlení kombinuje vesnickou pohodu, klid a přírodu s rychlým dojezdem do centra a to jak autem, tak MHD. Barrandov 5 minut autem i autobusem, metro Anděl 15 minut tramvají. Nájezd na Pražský okruh za 2 minuty. V Lochkově je prodejna potravin, knihovna a hlavně vilová zástavba a klid. Restaurace můžete navštívit v blízkém Slivenci a veškerá občanská vybavenost je na Barrandově nebo pod kopcem v Radotíně. Lochkov je ideálním východištěm pro cykloturisty a na výlety na Karlštejnsko a Českého krasu. Nádherné klidné místo na bydlení.

Poplatky:

vytápění, spotřeba a ohřev vody

osvětlení a vytápění společných prostor

úklid společných prostor

celkem: 2100,-

záloha na spotřebu elektřiny: 1500,-

vlastní parkovací místo u domu: 700,-

(může být i bez parkovacího místa)

Pronájem bude k dispozici od 1.10.2023.

The owner has long been renting a new sunny apartment 1 + 1, 40m2 on the 1st floor of a new apartment building with 11 apartments in Prague 5 - Lochkov (5min.od Barrandov).

The apartment is equipped with a new custom kitchen with branded appliances - fridge freezer, glass-ceramic hob, oven, hood, dishwasher. Use the built-in wardrobe with large storage space in the living room. Spacious bathroom with power shower. There are blinds on the windows. The floor is vinyl floating floor. All lighting in the apartment is LED with minimal consumption. You will appreciate the nice view of the common garden from the French windows with the glass safety railing.

The apartment is suitable for 1 to 2 people. Heating is gas, there are two energy-saving boilers in the house. Water heating is provided by a 120 liter boiler at a discounted electricity consumption rate. The apartment has its own parking space. The apartment has meters for all consumption (heating, water, electricity).

In the house there is a large bicycle / stroller, a separate utility room with boilers. There is a TV antenna for DVBT-2 reception and high-speed internet distribution.

Housing combines rural well-being, peace and nature with a quick drive to the center, both by car and public transport. Barrandov 5 minutes by car and bus, metro Andel 15 minutes by tram. Access to the Prague ring road in 2 minutes. There are two grocery stores in the town of Lochkov, a renowned restaurant with a mini brewery, a library and, above all, a villa and quiet. You can visit other restaurants in nearby Slivenec and all civic amenities are in Barrandov or below the hill in Radotín. Lochkov is an ideal starting point for cyclists and trips to Karlstejn and the Czech Karst. Wonderful quiet place to live.

Fees:

1600, - for 1 person

1900, - for 2 persons

deposit for electricity consumption: 700, -

own parking space by the house: 700, -

It is of course possible to park in Lochkov on the street as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560778
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLochkov
🚶 24 m (0 min)
PoštaPraha 514
🚘 2 207 m (4 min)
Obchod
🚘 2 578 m (5 min)
BankaKomerční Banka
🚘 3 939 m (7 min)
RestauraceRestaurace Sokolovna
🚘 3 399 m (6 min)
LékárnaAlphega
🚘 3 820 m (6 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště, Praha - Radotín
🚘 2 921 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 754 m (7 min)
Sportoviště
🚶 430 m (5 min)
Hřiště
🚶 290 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.