Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Moc hezký a slunný́ byt ve velmi dobré rezidenční lokalitě mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Florou. Jedná se o byt 2+kk (50m) ve 3. patře dobového domu s výtahem. Byt byl v roce 2015 rekonstruován a je plně zařízený. Na podlahách jsou plovoucí podlahy, v koupelně dlažba, v chodbě a kuchyni lino s motivem dřeva. Okna jsou situována na západ. Topení vlastními plynovými tělesy - vafky. Horká voda přes vlastní bojler. V koupelně je sprcha, WC v separátní místnosti.

Byt je vybaven domácími spotřebiči - pračka, lednice + mrazák, myčka, plynový sporák a trouba, mikrovlnná trouba, plně vybavená kuchyň (talíře, příbory, hrnce atd.). V ložnici jsou dvě lůžka s úložným prostorem a v obývacím pokoji rozkládací gauč. Byt je plně vybaven k nastěhování (včetně lůžkovin, žehličky, žehlícího prkna, nádobí atd.). V bytě je možnost napojení na UPC. K bytu je k dispozici sklep po rekonstrukci. Z bytu je přístup do rozsáhlého vnitorbloku s udržovaným parkem pro rezidenty domu. Vynikající dostupnost MHD (5 minut na Floru nebo Jiřího z Poděbrad a 1 minutu zastávku tram, 20 minut pešky do centra).

Nice and sunny 2 bedroom apartment in a quiet residential area of Vinohrady / Žižkov between Jiřího z Poděbrad and Flora. The flat has been reconstructed in 2015, it is clean and fully equipped including bed duvets, pillows, bed linen, cutlery, dishes, iron ironing board etc. The flat has its own gas heaters and hot water boilers. The kitchen alcove has the following home appliances – dishwasher, washing machine, microwave. There are two beds in the bedroom and a sofa-bed in the living room. UPC is available in the building for TV and Internet connection. Windows face west which makes it a sunny apartment. A reconstructed cellar is available for use. There is access to a very large interior courtyard with a park for the residents of the house. Good public transport accessibility (5 minutes from metro Flora or Jiřího z Poděbrad, 1 minute from tram stop, 20 minutes walking distance to the city center).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560817
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2021
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 147 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 404 m (5 min)
ObchodSklizeno
🚶 105 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 165 m (2 min)
RestauraceSonora
🚶 67 m (1 min)
LékárnaBENU Lékárna
🚶 362 m (4 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 533 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 513 m (6 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚘 1 484 m (2 min)
Hřiště
🚶 151 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.