Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 119 m² bez realitkyBřežany II - Břežany II, Středočeský kraj

Břežany II - Břežany II, Středočeský krajVybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 590 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


V jedinečném a klidném prostředí přímý majitel nabízí k prodeji krásný mezonetový byt 119 m2, který se nachází pouhých 35 minut od centra Prahy. Jedná se o horní a krajní byt 4kk s krásnými výhledy do zeleně a krajiny, který byl navržen tak, aby se v něm člověk cítil v rovnováze a harmonii. Vytváří opravdový pocit domova a sounáležitosti uvnitř i venku, je útulný, prostorný a kompletně zařízený. Půvabná okolní příroda, proměňující se úrodná půda, čistý vzduch a klid. Místo, které zahřeje na duši, kde máte pocit,že máte vše.

V horním patře jsou 2ložnice, koupelna s WC a otevřená PC pracovna. Ve spodním patře je naproti vchodových dveří 1pokoj, dle staveb.povolení k možnosti pro vykonávání masérské činnosti. Koupelna a samostatné WC je na chodbě, kde poslední dveře na konci chodby vedou do místnosti 45m2 s plně vybavenou kuchyní, jídelna, obývací pokoj a balkón s posezením venku.

Břežany II má obchod s potravinami otevřený 7 dní v týdnu. Místní restaurace s krbem, kde si můžete zahrát šipky a vychutnat 3druhy točeného piva, nabízí taky posezení na zahrádce pod střechou pro slunné, letní dny. Míst kolem je zde pěšky mnoho, krásné kamenné lomy, koupání, pasoucí se koně, rybníky pro rybolov, zimní bruslení nebo jen posezení na lavičce u vody. Bezpočet polních stezek pro procházky a na kola,les a také projížďky na koních,kolečkové brusle,fotbal,tenis či běhání. Jahodové a malinové pole k samosběru,několik dětských hřišť a MŠ.

V Okolí je oblíbená přírodní rezervace Klepec 7 km, Klánovický les 10 km, Doubravčice s krásným lesem a stezkami20 km. Přírodní koupání v jezerech (Jevany,Sadská,Poděbrady,Lázně Toušeň 15-20 km. Na nákupy můžete do Českého Brodu a Úval7km (Penny,Lidl,Billa a další obchody, cukrárny, pizzerie, restaurace.. ).Pošta je v Rostoklatech.

Spojení do centra Prahy na Masarykovo nádraží nebo Hl.nádraží je 32 min. vlakem ze stanice Rostoklaty. Patrový vlak je velmi pohodlný a tichý. Autem cca. 40 minut. Z Břežan ll do Rostoklat se dostanete autobusem za 2 minuty nebo můžete mít krásnou 15 minut procházku či jet na kole.. Kdo má rád přírodu, klid nebo běhání a procházky, si zamiluje cestu pěšky na vlakové nádraží (je to čas, který věnujete sami sobě, a překrásné okolí umocňuje pocit sounáležitosti).

Jsem první majitelkou tohoto mimořádného bytu od r 2009 jako Novostavba. Byt má vlastní elektrokotel s tarifem v nízkém proudu 20h a vysokém 4h. Veškeré vybavení a zařízení zůstane zde (indický nábytek na zakázku z Palisandru, spotřebiče, nádobí, ametystové geody, křišťál, klavír… nastěhování Vám budou stačit jen osobní věci :).

Cena je k vyjednávání od 4.800.000 Kč, a bude zahrnovat i parkovací stání a navíc dokoupený sklep za 95.000 Kč.

K dispozici, dle domluvy.

To místo si zamilujete!

PS: Do bytu je to pouze 36 schodů :).

Nabídka je podána přes přímého majitele bytu, tzn.že neplatíte žádnou provizi. Realitní kanceláře prosím nevolejte. Děkuji

In a unique and quiet environment direct owner is offering a beautiful duplex apartment 119 m2, located just 35 minutes from the center of Prague. It is a 4kk apartment with beautiful views of the greenery and landscape. It creates a real feeling of home and belonging inside and outside. It’s cozy, spacious and fully furnished. Nature is all around you, clean air and tranquility. The inside was design to make you feel in balance and harmony.

On the upper floor there are 2 bedrooms, bathroom with toilet and open PC office. In the lower floor is opposite the entrance door 1 room, with possibility and permission to use it as massage office. Bathroom and separate toilet is in the hallway, where the last door at the end leads to room 45m2 with fully equipped kitchen, dining room, living room and balcony with outdoor seating.

Břežany II has a grocery store open 7 days a week. The local restaurant is with a fireplace, where you can play darts and enjoy a variety of draft beers, also offers sitting in the garden under the roof for sunny days. Quarries, swimming, grazing horses, ponds for fishing, winter skating or just sitting on a bench by the water. Countless field trails for walks and bikes, forest and horseback riding, roller skating, football, tennis or jogging. Strawberry and raspberry field for self-harvesting, several playgrounds and kindergarten.

In the Surroundings is popular nature reserve Klepec 7 km, Klánovický forest 10 km, Doubravčice with beautiful forest and trails 20 km. Natural swimming in the lakes (Jevany, Sadská, Poděbrady, Lázně Toušeň 15-20 km. Shopping you can do in Český Brod, Úvaly (Penny, Lidl, Billa and other shops, pastry shops, pizzerias, restaurants ..). The post office is in Rostoklaty.

The connection to the center of Prague at Masaryk station or Main station is 32 min. by train from Rostoklaty. The double train is very comfortable and quiet. By car approx. 40 minutes. You can get from Břežan ll to Rostoklaty by bus in 2 minutes or you can have a beautiful 15-minute walk or ride a bike .. Those who love nature, peace, or jogging and walking will love the walks to the train station (it's the time you give to yourself and the beautiful surroundings enhance the sense of belonging.

I am the first owner of this extraordinary apartment since 2009 as a new building. The apartment has its own electric boiler with a tariff in low current 20h and high 4h. All the equipment and facilities will stay here (Indian custom furniture from rosewood, amethyst geodes, crystal, piano…. You will need only personal belongings to move in :).

The price is for negotiation and starts from 4. 800.000, - CZK, including parking space and also extra purchased cellar for 95 .000, - CZK.

You will love the place!

PS: to the door of the apartment it is only 36 stairs :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560821
Dispozice4+kk
Dostupné od22. 7. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha119
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.