Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 125 m² bez realitkyVlháčkova, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Vlháčkova, Roztoky - Žalov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Pronájem domku se zahrádkou Roztoky u Prahy

Dvoupodlažní rodinný domek v řadové zástavbě, 4+1 o užitné ploše 125 m², s malou zahradou za domkem a vlastním vstupním (parkovacím) prostorem před domem.

V prvním nadzemním podlaží se nachází: vstupní místnost, WC a technická místnost, kuchyně, velká obývací hala se vstupem na terasu/ zahrádku. V druhém nadzemním podlaží je: velká koupelna s vanou, sprchou, dvěma umývadly a WC, a 3 samostatné pokoje (u dvou jsou balkony). Kuchyň je kompletně vybavená spotřebiči. Ve všech prostorách jsou svítidla a okna mají žaluzie. Koupelna a kuchyně disponují podlahovým vytápěním. V obývacím pokoji jsou plovoucí podlahy, v pokojích v patře je kobercová krytina. Podkroví 30 m² lze zčásti využít jako skladovací prostor. Veškerá občanská vybavenost v místě. Metro Dejvická - autem cca 10 min., bus cca 15 min. Vlakem na Masarykovo nádraží 15 min.

House with small garden near Prague

Two-storey family house in terraced houses, 4 + 1 with a floor area of 125 sqm, with a small garden behind the house and own entrance (parking) space in front of the house.

On the ground floor there are: entrance room, toilet and utility room, kitchen, large living hall with access to the terrace / garden. On the second floor: large bathroom with bath, shower, two sinks and toilet, and 3 separate rooms (two with balconies). The kitchen is fully equipped with appliances. In all areas there are lights and windows have blinds. The bathroom and kitchen have underfloor heating. There are floating floors in the living room, carpeted floor in the rooms upstairs. The 30 m² attic can be partly used as a storage space. All civic amenities in place. Metro Dejvicka - ca 10 min. by car, 15 min by bus, 15 min by train to Masarykovo nádraží (Central Prague).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561081
Dispozice4+1
Dostupné od15. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha125
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.