Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyU Santošky, Praha - Smíchov

U Santošky, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby3 440 Kč
+ Vratná kauce29 940 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+kk v Praze 5 v ulici U Santosky. Byt sestává z haly s oknem do krásného zeleného vnitrobloku, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen, toalety a komory. Kuchyňská linka IKEA vybavena mikrovlnou troubou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí, drtičem odpadu a americkou lednici. Hlavní ložnice vybavena pracovním koutem, prostornou šatnou a přilehlou koupelnou se sprchovým koutem. V druhé koupelně přístupné z haly je umístěna vana. Obývák a hlavní ložnice jsou orientovány do ulice,druhá ložnice do vnitrobloku. Byt je vybaven nábytkem. V hale je domácí videotelefon pro bezpečnější přístup do domu. V domě je nový výtah.Byt je vytápěn centrálně z kotelny domu. Občanská vybavenost v místě nemovitosti je nadprůměrná, v okolí najdete spousty restaurací, nákupní centrum Nový Smíchov v docházkové vzdálenosti, stejně jako dvě multikina, pražská náplavka či historické centrum Prahy. Školy, školky, poliklinika, pošta vše pár kroků od domu.V okolí je spousty příjemných parků, sportoviště Mrázovka apod. Poplatky (vytápění, tepla voda, internet, domovní poplatky, odpad) jsou 3440,- Kč, elektřina bude přepsána na nájemce. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Very cozy apartment situated in the calm part of the city center with two bedrooms, two bathrooms, toilet , storage, and well equipped kitchen with dinning place and rest zone with sofa and TV.There is a new lift. House is close to metro station Anděl - only few steps from the apartment. There is a lot of restaurants shops cinema close to the apartment. It is also close to the river and there is also many beautiful parks in this location.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561107
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSantoška
🚶 51 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚶 182 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 26 m (0 min)
Banka
🚶 521 m (6 min)
RestauraceRestaurace a klub Santoška
🚶 128 m (2 min)
LékárnaNad Knížecí
🚶 268 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 140 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 356 m (4 min)
Sportoviště
🚶 618 m (7 min)
Hřiště
🚶 125 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.