Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyJavoříčská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Javoříčská, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk o výměře 36,3 m2 v centru města Olomouc na ulici Javoříčská. Nachází se v šestém nadzemním podlaží secesního domu s výtahem. Díky své poloze poskytuje výjimečný výhled na panorama historického centra. Byt má prostornou koupelnu s vlastním vytápěním, je vybaven kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, lednicí a pračkou. Po dohodě možno dovybavit. K dispozici je sklep o výměře 8 m2.

Perfektní dostupnost kamkoli, 3 min chůze do centra města i do parku. Klidné bydlení. Ihned k dispozici.

Modern clean studio apartment located on the 6th floor of a beautiful Art Nouveau building with a lift. The size of the studio is 36 m2, has a bedroom together with kitchen and a big bathroom with a toilet. Room features: Electrical cooker, oven, fridge, washing machine and a heated towel rail. The studio is suitable for 1 person or a couple. A secure cellar for a storage of bicycles is available. Attractive locality, EXCELLENT LOCATION, quiet place with complete public amenities with walking distance to shops, restaurants, cafes and tram. 3 minutes´ walk to the city center so as to the park. READY TO MOVE IN, rent 12 000 CZK/month plus bills (water, heating, electricity).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561278
Dispozice1+kk
Dostupné od17. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha36
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.