Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 226 m² bez realitkyPod Homolkou, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Pod Homolkou, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce66 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme moderní novostavbu jižně orientovaného rodinného domu v bezprostřední blízkosti centra Berouna. Dům je řešen jako 5+kk s užitnou plochu 182m2. V 1NP domu se nachází prostorný obytný prostor s kuchyní a jídelnou, pracovna, komora a koupelna. Luxusní kuchyň na míru je plně vybavena spotřebiči značky Bosch a prostornými vestavěnými skříněmi. Obývací část s krbem rovněž disponuje vestavěným nábytkem. Obývací prostory spolu s kuchyní a krbem tvoří velice příjemné a prosvětlené místo. Vše je propojené se zahradou. Ostatní prostory jsou bez vybavení. V 2NP je ložnice se šatnou, dva pokoje a dvě koupelny. Všechny pokoje jsou neprůchozí.

Součástí domu je i prostoná garáž s dílnou o velikosti 45m2 a venkovní terasy - jižní 47m2, západní 90m2 a terasa v 2NP 20m2. Garáž je pro dvě auta, vrata i venkovní bránu lze ovládat pomocí dálkového ovládání. Pod střechou se nachází ohromný půdní prostor.

Jedná se nízkoenergetický dům s velmi nízkými provozními náklady. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Ve všech pokojích, chodbách i sprchových koutech je podlahové topení. Na všech oknech jsou motorem ovládané venkovní žaluzie, které poskytují dostatek soukromí a ideální ochranu před teplem.

Každý pokoj má extra rozvody pro TV, SAT a internetové přípojky. Ve všech stropech je příprava na ozvučení pomocí multiroom audio systému. Je zde příprava na inteligentní elektroinstalaci, solární panely a centrální vysavač.

Pozemek má celkovou rozlohu 1000m2, nezastavěná plocha je cca 650m2. Dešťová voda ze střechy a teras stéká do 12m3 retenční nádrže, která je napojena na automatické zavlažování trávníku.

Zastávka s autobusem na Prahu se nachází ca 6 minut pěšky. Autem lze dojet do Prahy za méně jak 20min. Přes ulici se nachází školka a v dochozí vzdálenosti jsou základní školy. Ve stejné ulici je koupaliště a sportovní centrum Eden s restaurací. 2 minuty od domu je plánována výstavba moderního parku s dětskými hřišti a volnočasovými aktivitami.

Dům je k dispozici od července.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561315
Dispozice5+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha226
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.