Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 54 m² bez realitkyPraha - Prosek

Praha - ProsekMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Skvělý byt pro ty, co potřebují zaparkovat, ale vyžadují dobrou dostupnost MHD. Rádi si dají skleničku vína na balkoně, ale také chtějí být rychle v centru nebo na pražském okruhu nebo výpadovce ven z Prahy. Adresa domu je Kostomlatská 4, Praha - Prosek. Byt je volný od 1.8.2020.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1kk (původně 2kk) o rozloze 54m2 (vč. 6 m2 balkón) 2NP v klidné ulici. Řidiči ocení komfort vlastního parkovacího stání přímo u vchodu. Ideální kombinace rychlé dostupnosti centra města (BUS Čekolipská, M Střížkov, M Prosek) i výpadovek směr Hradec Králové, Mladá Boleslav, Kolín. Ulice je klidná a umožňuje parkování návštěv. V okolí je veškerá občanská vybavenost (Pec nám spadla, restaurace, večerka i větší obchody, OC, park, cyklo trasy).

Do bytu vstoupíte předsíní, kde jsou vestavěné skříňky a věšáky. Další prostor pro uskladnění oblečení, obuvi, sportovního vybavení i kola je v šatně 3,5m (systém na upevnění kola). Koupelna a samostatné WC jsou po rekonstrukci (pračka). V hlavním pokoji 36m je kvalitní kuchyňská linka (digestoř, sklokeramická deska, trouba, myčka s nízkou hlučností, lednice+mrazák), jídelní stůl a židle + další vybavení dle fotografií (velká vestavěná skříň se zrcadlem). Nyní je tam i postel. Dispozice místnosti se dá upravit na obývák+ložnici+pracovní kout nebo dle preferencí nájemcem. Vybavení bytu k diskuzi, aby se nový nájemce v našem bytě cítil "jako doma".

Neplatíte provizi.

Nájemné činí 13.000,- Kč. Zálohové platby na energie a služby spojené s užíváním bytu (teplo, voda, el. energie, atd.) jsou nyní nastaveny na 2.500,-Kč + 1.000,-Kč měsíčně a podléhají ročnímu vyúčtování. Připojení k internetu je na volbě nájemce (bylo O2, možno i UPC) a není zahrnuto v uvedených platbách. Byt je určen k dlouhodobému pronájmu a preferujeme čistotné nekuřáky bez zvířat. Děkujeme za pochopení.

Fotky byly foceny v noci - byt je světlý/slunný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561316
Dispozice1+kk
Dostupné od3. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDProsek
🚶 50 m (1 min)
PoštaPraha 9
🚶 652 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 165 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 74 m (1 min)
RestauraceProsecco
🚶 140 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 145 m (2 min)
Škola
🚶 411 m (5 min)
Mateřská školaŠkolička Na Vyhlídce
🚶 497 m (6 min)
SportovištěFitness Hard Core
🚘 1 594 m (3 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.