Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 22 m² bez realitkyHlavní, Bratronice - Dolní Bezděkov u Kladna, Středočeský kraj

Hlavní, Bratronice - Dolní Bezděkov u Kladna, Středočeský krajVybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zděnou chatu se zahradou v obci Dolní Bezděkov v okrese Kladno. Chata stojí na vlastním pozemku o výměře 417 m2 situovaném na okraji obce, v klidné lokalitě. Pozemek je svažitý s výhledem do údolí a je orientován na jih. Chata je třípodlažní se zastavěnou plochou 22 m2. Na objekt bezprostředně navazuje krytá terasa o výměře 30 m2. Ve spodní části pozemku je situována kůlna na nářadí (6 m2) a dílna (12 m2). K pozemku rovněž náleží dvě parkovací místa.

Objekt chaty disponuje kuchyní s jídelnou, koupelnou s WC, zádveřím s technickým zázemím, obývacím prostorem a podkrovní ložnicí. Vytápění je řešeno pomocí krbových kamen. Pitná voda je dodávána z vodovodního řadu. Ohřev vody je zajištěn pomocí bojleru. Objekt je napojen na obecní splaškovou kanalizaci. Dešťová voda je sváděna do akumulačních nádrží. Chatu je možné obývat celoročně, je zde mnoho úložných prostorů.

Venkovní terasa je zastřešená dřevěnou pergolou, je zde umístěn krb. Sezónně je na pozemku umístěna vířivka se solární sprchou.

Chata je ve velmi dobrém a udržovaném technickém stavu, je prodávána s vybavením.

Obec se nachází na hranici CHKO Křivoklátsko, je vzdálena 7 km od Kladna (12 minut autem) a 20 km od Prahy (20 minut autem – D6). Doprava MHD je zajištěna autobusovým spojením do Kladna, zastávka MHD je v centru obce, v docházkové vzdálenosti 8 minut od pozemku.

kontakt:777177547, RK NEVOLAT

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561427
Dispozice2+1
Plocha pozemku417
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha22
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.