Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 151 m² bez realitkyFialková, Mukařov - Srbín, Středočeský kraj

Fialková, Mukařov - Srbín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem řadového rodinného domu 5+kk, 133 m2. Moderní dům se slunnou zahradou včetně 12 m2 terasy a integrovanou garaží 18m2 se nachází v rezidenční čtvrti klidné lokality Mukařov-Srbín, Praha-východ. Dispozice je řešena velmi prakticky. Z předsíně domu vcházíte do chodby z které je vstup na samostatné WC, schody do prvního patra, dveře do technické mísnosti a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jidelnou. V přízemí se nachazí samostatná koupelna se sprchovým koutem a v prvním patře s vanou a toaletou. V 1.patře najdete dva menší pokojíčky a dvě větší ložnice, mezi kterými je šatní místnost.

K domu náleží zahrada o výměře 139 m2 a výhled na ni si užíváte z terasy. Dům je vybaven moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči a jídelním stolem s židlemi. V předsíni je vestavěná skříň s uložnými prostory. Ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Na všech oknech jsou instalované rolety s elektrickým ovladáním. Dům je nízkoenergetický. Pro více informací mne můžete kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561429
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha151
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.