Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyNa Valech, Praha - Hradčany

Na Valech, Praha - HradčanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné38 500 Kč

+ Vratná kauce15 000 Kč


Prostorný krásný částečně zařízený byt 3+1 byt v přízemí pěkného secesního domu v oblíbené a žádané oblasti Prahy 6, nedaleko Hradčanské, v ulici Na valech.. K bytu náleží pěkná oplocená zahrada (70 m2). Kuchyně je vybavena (lednice s mrazničkou, sklokeramická deska, elektrická trouba). Koupelna s vanou, wc. K dispozici je také pračka. Na podlaze dlažba, plovoucí podlaha. Topení etážové a podlahové. Příjemné bydlení na hezkém místě. Kompletní občanská vybavenost, v okolí dostatek obchodů, restaurací, kaváren. Dostatek zeleně, nedaleko park. Short term month to month rental (June-October).

Situated in Na Valech street in the famous historical Castle District - Prague 6 Hradcany - within 15 min walk to the center of Town. Sparcely furnished but in a fantastic location filled with parks, cafés, late night supermarkets, international schools and trendy restaurants, very close to the castle and its gardens… The subway Hradcany is just around the corner!

This elegant, bright and spacious apartment is situated on the ground floor of a historical building and has its own little garden. It features 2 independent bedrooms, a living room with a dining corner and access to a 70m2 private garden, a separate kitchen and a large bathroom with bathtub, toilet, 2 basins and a washing machine. It is furnished with all the necessary basics as on the pictures and can accommodate up to 4 people with a 160cm queen size bed in one of the bedrooms and two single mattresses in the second bedroom.

Short term month to month rental, June-October.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561439
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.