Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 44 m² bez realitkyRozvadov - Rozvadov, Plzeňský kraj

Rozvadov - Rozvadov, Plzeňský krajVybaveno
Cena1 770 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 506 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 v bytovém domě v obci Rozvadov 250m od KingsCasina. Byt je po kompletní rekonstrukci(nové rozvody, topení, koupelna, kuchyň, dveře, vybavení atd.) Podlahová plocha bytu je 44,11m, k bytu náleží i sklep. Pokoje jsou neprůchozí, z každého vede samostatný vstup do kuchyně a do předsíně. Z předsíně se vstupuje do koupelny s vanou, pračkou a wc viz nákres. Velmi lukrativní možnost jak dlouhodobého tak krátkodobého pronájmu(obzvlášť během velkých pokerových turnajů v KingsCasinu) - byt je k pronájmům dispozičně upraven. Cena 1 770 000 Kč, případně k jednání.

Ve vedlejším bytovém domě prodám dispozičně stejný byt, (rekonstruován v roce 2013, je třeba jej dovybavit a provést pár drobných úprav pro uvedení do top stavu). Cena 1 620 000 Kč, případně k jednání. V obou bytech je topení i ohřev vody na elektřinu(sazby D57D a D45D). Ohledně dalších informací a prohlídek jsem k zastižení na telefonu a emailu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561741
Dispozice2+1
Dostupné od23. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.