Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyU Slovanky, Praha - Libeň

U Slovanky, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Dlouhodobý pronájem nového slunného bytu 2kk s garážovým stáním v podzemních garážích ve 4. patře z 5 poschodí. Ve velmi klidné a žádané lokalitě na Praze 8 s vynikající dopravní dostupností - 2 minuty chůze na metro C Ládví, 2 minuty na zastávku Tram a autobusu. V těsné blízkosti je veškerá občanská vybavenost (OC Ládví, pošta, banky,poliklinika, koupaliště,lékárna, každé úterý a čtvrtek se konají u obchodního centra farmařské trhy). Dostupnost metrem na Václavské náměstí je 12 minut, na Hlavní nádraží 10 minut.

Cena pronájmu je 22000,- + poplatky cca 3000 ,- + elektřina ( převedení na nájemce),

Byt je nabízen s plně vybavenou kuchyňskou linkou ( indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, vestavěná chladnička s mražákem, vestavěná myčka nádobí). Ve WC a koupelně vybavenou pračkou a topným žebříkem je dlažba, v ostatních částech bytu se nachází dřevěná plovoucí podlaha. Byt je příjemně světlý, jelikož byt disponuje šesti okny se žaluziemi, z toho čtyři francouzké, přičemž z jednoho se dostaneme na menší terasu s výhledem do zeleně a na Prahu. V předsíni a v ložnici zůstávají vestavěné skříně. Byt je připraven k nastěhování po domluvě tel.: +420736 299 299.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561743
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2019
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha64
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.