Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 135 m² bez realitkyÚjezdy, Brno - Obřany, Jihomoravský kraj

Újezdy, Brno - Obřany, Jihomoravský kraj
Cena7 395 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 362 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím mezonetový byt 4+kk s terasou (celkem 135m2 z toho 20m2 terasa) ve 2 a 3NP ze 3 v novostavbě RD kde se nacházejí celkem 3 bytové jednotky. Neplatíte daň 4% z převodu nemovitosti ani provize. K bytu náleží vlastní parkovací stání, které je již zahrnuté v ceně. K dispozici je také společná uzamykatelná kolárna/kočárkárna v přízemí (7m^2).

Byt je rozdělený na denní a noční klidovou část. V 2NP se nacházejí dvě ložnice/dětské pokoje (2x 12,5m2) orientované na západ do vnitrobloku se zelení, vedle pokojů je menší koupelna se sprchovým koutem + záchod. Dále je v 2NP šatna (3m2) a vstupní chodba ze které se vstupuje po schodech do hlavního obytného prostoru, který zabírá celé poslední patro. Tím je kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem 43m^2 celý prostor je propojený s terasou prosklenou stěnou s francouzským oknem. Vedle obývacího pokoje je druhá koupelna s vanou a záchodem. Na celý prostor a terasu dále navazuje další pokoj (11,5m2) – pracovna/ložnice.

Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností a dostupností. Zastávka tramvaje č. 4 (přímá linka na Hl. nádraží 19min, na Českou 24min) je 400m chůze, 600m Billa, 300m ZŠ a MŠ, 450m saunový svět a fitness klub.

Novostavba je moderně provedená ve velmi vysokém standardu se zelenou střechou, která přispívá k tepelnému komfortu. Podlahové vytápění je zajištěné tepelným čerpadlem, předokenní žaluzie jsou ceně. Díky použití tepelného čerpadla je zajištěn nízký elektrický tarif D57 po 20h denně i pro ostatní spotřebiče v domě, z toho plynou velmi nízké náklady na bydlení a energie. Jednotlivé byty jsou odděleny akustickými příčkami.

Závazný termín dokončení bytů je září 2020, současné době je stále možnost provádět změny na přání kupujícího (lehké změny dispozic, přidání funkcí inteligentního domu, změny okenních a dveřních systémů. Volba povrchů podlah a obkladů je samozřejmostí).

V případě zájmu mne prosím kontaktujte pro více informací.

I offer a four bedroom flat with terrace (115m2 flat + 20m2 terrace) in the 2nd and 3th floor from 3 in a new house where are a three flats in total. You do not pay a tax of 4% on real estate transfer even commission. The apartment has own parking space, which is already included in the price. There is also a common lockable bike / stroller room on the ground floor (7m^2).

The apartment is divided into day and night rest area. On the 2nd floor there are two bedrooms / children's rooms (2x 12,5m2) oriented to the west to the quiet garden. Next to the rooms there is a smaller bathroom with shower and toilet. There is also a cloakroom (3m2) in the and an entrance hall from which you take the stairs to the main living space, which occupies the entire last (3th) floor. This is a kitchen with a dining/living room which has 43 square meters. The entire space is connected to the terrace by a glass wall. Next to the living room there is a second bathroom with bath and last bedroom (11,5m2) also with enterance to terrace.

The house is situated in a quiet location with good services and accessibility. Tram number 4 (direct line to the Brno main station 19min, to the Česká street 24min) is 400m walk, 600m Billa supermarket, 300m primary school and kindergarten, 450m sauna world and fitness club.

The new building is modernly designed in a very high standard with a green roof, which contributes to the thermal comfort of the building. Floor heating provided by heat pump, pre-window blinds included in price. Due to the use of a heat pump, a low D57 electric tariff is provided for 20h a day for other appliances in the house, resulting in very low housing and energy costs. Individual apartments are separated by acoustic walls.

The obligatory completion date of the apartments is September 15, 2020, at present it is still possible to make changes to the wishes of the buyer (slight changes in layouts, adding functions of an intelligent house, changes of window and door systems. Choice of floors and tiles is matter of course).

If interested, please contact me for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561934
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha135
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.