Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 239 m² bez realitkyOtovická, Praha - Horní Počernice

Otovická, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce110 000 Kč


Jedná se o třípodlažní rodinný dům v osobním vlastnictví, který svou východní fasádou přiléhá k vedlejšímu objektu, konstrukčně a technologicky se však jedná o samostatný objekt. Objekt byl zkolaudován v roce 2002, konstrukce domu je zděná s betonovými stropy a sedlovou střechou. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn novým plynovým kotlem umístěným v suterénu, který je napojen na teplovodní otopnou soustavu s otopnými tělesy, v koupelně je podlahové vytápění. Objekt je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, plynovod a distribuční NN soustavu. Vstup na pozemek a do objektu vede z ulice Otovická. Vedle vstupu do objektu je rovněž vjezd pro osobní automobil, který navazuje přímo na prostory garáže, která je součástí 1.NP a je propojena s vnitřními prostory domu. Obytné prostory domu jsou orientovány jižním směrem.

Bez problémů je možné u objektu parkování dvou vozidel – jedno vozidlo v garáži, druhé vozidlo v parkovacím pruhu ulice před objektem.

K jižní fasádě objektu přiléhá zahrada o rozměrech cca 13x25m. Zahrada je přístupná přímo z obývacího pokoje přes terasu. U jižního okraje zahrady je umístěn zahradní domek se skleníkem a záhony, na své východní hranici je zahrada ohraničena drátěným plotem, podél kterého jsou vzrostlé stromy, na své západní hranici je zahrada ohraničena neprůhledným zděným plotem s výškou cca 2m. Severní hranice zahrady je tvořena samotným objektem rodinného domu, který tak vytváří bariéru k ulici Otovická a dotváří tak celkový soukromý a klidný charakter zahrady.

Ve vzdálenosti 3min. chůze resp. ve vzdálenosti 300m se nachází autobusové zástavky MHD – Třebešovská a Na Kovárně. Autobusové linky na těchto zastávkách mají interval cca 10min ve všední den a cca 20min o víkendech a navazují na dopravní uzel Černý Most s dostupností metra a meziměstské autobusové dopravy. Doba jízdy MHD ze zastávek Na Kovárně a Třebešovská na Černý most je cca 10min.

Ve vzdálenosti 1km se nachází vlaková stanice Nádraží Horní Počernice, toto nádraží je na železniční trati Praha Masarykovo nádraží – Kolín.

Ve vzdálenosti cca 300m se nachází prodejna Lidl. Ve vzdálenosti 10min jízdy se nachází obchodní centrum Černý Most.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561993
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha239
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.