Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 44 m² bez realitkyHumpolecká, Praha - Krč

Humpolecká, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 600 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunný byt 2+1 43,6 m2 v druhém podlaží prvorepublikového cihlového činžovního domu s výhledem do zeleně a orientací na jih. Obě fasády domu jsou po rekonstrukci, okna jsou nová. Byt je v družstevním vlastnictví, anuita splacená. Je po nadstandardní celkové rekonstrukci. Nachází se v klidné části Prahy 4 – Pankrác v blízkosti metra, veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí, v blízkosti parky. Byt je vybaven kuchyní se spotřebiči AEG –Elektrolux (varná deska, trouba, myčka, digestoř) a pračkou Samsung (v koupelně), v obytných místnostech má plovoucí laminátovou podlahu. V bytě je elektrické topení a vyhřívaná podlaha v koupelně. K bytu náleží sklep. V bytě je UPC - televize, internet.

I offer for sale sunny flat 2 + 1 43,6 m2 on the second floor of the first republic brick apartment building with a view to the green and south orientation. Both facades of the house are after reconstruction, the windows are new. The apartment is in cooperative ownership, annuity paid off. Flat is completely reconstructed. Located in a quiet part of Prague 4 - Pankrác near the metro, all amenities are in the immediate vicinity, near the parks. The apartment is equipped with a kitchen with appliances AEG –Electrolux (hob, oven, dishwasher, hood) and Samsung washing machine (in the bathroom), in living rooms has a floating laminate floor. The apartment has electric heating and heated floor in the bathroom. The apartment has a cellar. UPC - television, internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562275
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha44
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.