Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyŘeznická, Praha - Nové Město

Řeznická, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Jako přímý majitel nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný slunný byt o dispozici 2+kk (obývací pokoj s kuchyňských koutem, ložnice, koupelna), s užitnou plochou 45 m2, plně vybavený a zařízený.

Obývací pokoj je vybaven pohodlnou koženou sedací soupravou, konferenčním stolkem, obývací stěnou a stolem se židlemi. Kuchyňská linka zahrnuje vše potřebné - myčku, lednici, sporák s varnou deskou. Ložnice je vybavena velkou postelí s nočními stolky a velkou skříní, kde je dostatek úložného prostoru. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo, WC mísa a bidet. V bytě je taktéž k dispozici nová pračka. Obě obyvatelné místnosti disponují 2 velkými okny, díky nimž je v bytě dostatek světla po celý den.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží zrekonstruovaného bytového domu s výtahem v centru Prahy, ulice Řeznická. Jedná se o lukrativní lokalitu s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností, tramvajové zastávky Vodičkova či Lazarská se nacházejí pouhé 3 min. chůze pěšky, metro Karlovo náměstí či Národní třída taktéž v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí je řada luxusních obchodů a restaurací.

Byt je k dispozici ihned a měsíční nájemné činí 20.000 Kč + 2.500 Kč záloha na služby (včetně el. energie, plynu, vody a domovních služeb).

As a direct owner, we offer for long term rent a nice sunny apartment 2 + kk (living room with kitchen, bedroom, bathroom), with usable area of 45 sqm, fully equipped and furnished.

The apartment is located on the 4th floor of a renovated building with a lift in the center of Prague, Řeznická street. It is a lucrative location with full civic amenities and excellent transport connection, tram station Vodičkova or Lazarská only 3 min. by walk, metro Karlovo náměstí or Národní třída only 6 min. by walk. There are a lot of luxury shops and restaurants nearby.

The apartment is available immediately and monthly rent is 20.000 CZK + 2.500 CZK deposit for services (including electricity, gas, water and house services).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562473
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.