Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Rezervováno
Vrchlického, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena5 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 049 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt o velikosti 3+kk, v osobním vlastnictví. Je situován do velice žádané lokality, v blízkosti nákupního centra Anděl (docházková vzdálenost cca 7 minut).Dům byl vystavěn kolem roku 1970 a v nedávné době prodělal kompletní rekonstrukci včetně zateplení. Byt též prošel kvalitní a zdařilou rekonstrukcí, jejíž součástí je nová kuchyň a zděné bytové jádro s rohovou vanou a toaletou. Tato rekonstrukce ještě částečně probíhá. Bytová jednotka je osazena kvalitními plastovými okny s bezpečnostními fóliemi, díky kterým je byt velice tichý a bezpečný.

Na podlahách je velmi kvalitní vinylová podlaha. Rozlehlá, zasklená lodžie, orientovaná jižním směrem, kopíruje délku obývacího pokoje, propojeného s kuchyní. Okna ložnice a dětského pokoje jsou orientována do klidného parku, který je přístupný pouze obyvatelům domu. Součástí bytu je komora na chodbě domu a prostorný sklep. Veškerá občanská vybavenost je v bezprostředním okolí.

Parkování před domem nebo za domem. Dvě zastávky tramvají nebo cca 7 minut chůzí na metro Anděl. Pro milovníky procházek se dá dojít na náplavku, během pár desítek minut i na Pražský hrad, Petřín atd. K dispozici dle dohody. Byt se prodává částečně vybavený, respektive výbavu lze zanechat na základě dohody.

I am selling a sunny apartment 3 + kk in a seven-storey panel house located in Košíře. It is situated in a very desirable location, close to the Anděl shopping center (about 7 minutes walking distance). The house was built around 1970 and has recently undergone a complete reconstruction including insulation. The apartment has also undergone a quality reconstruction, which includes a new kitchen and brick apartment core with a corner bath and a toilet. Part of the reconstruction is still in progress. Housing unit is equipped with quality plastic windows with security foils, thanks to which the apartment is very quiet and safe.

The floors are covered by high quality vinyl flooring. The large, glazed loggia, facing south, follows the length of the living room which is connected to the kitchen. The bedroom and kids room's windows face the quiet park, which is only accessible to the residents of the house. The apartment has a chamber in the hallway and a spacious cellar. All civic amenities are in the immediate vicinity.

Parking is available in front of the house or behind the house. The Anděl metro station is just two tram stops (or about 7 minutes of walking) away. For lovers of walks you can go to the riverbank, and even within a few dozen minutes to the Prague Castle, Petřín Tower etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562670
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.