Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 150 m² bez realitkyU Hranic, Praha - Strašnice

U Hranic, Praha - StrašniceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné37 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Pronájem luxusního slunného bytu s dispozicí 5+kk a celkové ploše 150 m2 nacházejícího se ve 2 nadzemním podlaží v oceněném projektu Terasy Strašnice. Interiér má plochu 100 m2 s terasou 50 m2 orientovanou na JV, na kterou lze vcházet z ložnice, obývacího pokoje a hlavní koupelny. Z terasy je výhled do zeleně a přilehlé vilové čtvrti, ostatní okna jsou orientovaná do klidné ulice U hranic. K bytu přísluší sklep a extra prostorné parkovací místo v podzemní garáži o šířce 4 m. Byt se skládá ze vstupní chodby s šatnou, tří ložnic, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou (včetně všech spotřebičů), samostatné toalety s bidetovou sprchou, dvou koupelen a pracovny. Obývací pokoj má stropní podsvícení LED s dálkovým ovládáním. Na terasových oknech jsou předokenní žaluzie v ostatních oknech dekorativní bambusové žaluzie. Byt je kompletně vybaven designovým na míru vyrobeným nábytkem z masivního dubu. Na postelích jsou zdravotní japonské futony BIO len a kokos. Podlahy dřevěné, dub a velkoformátová dlažba. Topení a ohřev vody jsou řešeny centrálně dálkově. Po dohodě lze byt přenechat včetně originálních obrazů předních českých výtvarníků. Bydlení ve velmi klidné lokalitě s kompletní vybaveností v bezprostřední blízkosti sportovního areálu Eden a výbornou dopravní dostupností, 5 min Metro A Strašnická, 2 min BUS, TRAM i vlaková zastávka Strašnice.

Rent of a luxurious sunny apartment 5 + kk with a total area of 150 sqm situated on the 2nd floor in the award-winning project Terraces of Strašnice. The interior is 100 m2 with a 50 m2 terrace facing the SE, which can be accessed from the bedroom, living room and main bathroom. The terrace overlooks the greenery and the adjacent residential area, the other windows face the quiet street U hranic. The apartment has a cellar and an extra spacious parking space in an underground garage with a width of 4 m. The apartment consists of an entrance hall with walk-in closet, three bedrooms, living room with kitchen (including all appliances), separate toilet with bidet shower, two bathrooms and study. The living room has a LED backlight with remote control. On the patio windows there are outside window blinds in other windows are inside decorative bamboo blinds. The apartment is fully equipped with tailor-made furniture made of solid oak. Japanese futons BIO flax and coconut are on the beds. Floor is wooden, oak and large-format tiles. Heating and hot water are provided centrally. It is possible to leave the apartment with original paintings by prominent Czech artists. Living in a very quiet location with full amenities in the immediate vicinity of the sports complex Eden and excellent transport accessibility, 5 min. Metro A Strašnická, 2 min BUS, TRAM and train station Strašnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563245
Dispozice5+kk
Dostupné od5. 6. 2019
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha150
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůběžná
🚶 333 m (4 min)
PoštaPraha 105
🚘 775 m (2 min)
ObchodAlbert
🚶 519 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 624 m (7 min)
RestauraceStrašnická Mincovna
🚶 272 m (3 min)
LékárnaBENU
🚶 412 m (5 min)
Škola
🚶 714 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 789 m (9 min)
SportovištěGutovka
🚶 612 m (7 min)
Hřiště
🚶 518 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.