Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyNový lesík, Praha - Střešovice

Nový lesík, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem bytu 2+1 ve druhém nadzemním podlaží v Praze 6 poblíž Vojenské ústřední nemocnice. Klidná čtvrť, hojně využívaná jako rezidence diplomatů v ČR. MHD u domu. Možnost pronájmu i s garáží přímo u domu.

Byt má okna na sever (kuchyň) a na jih (obývák a ložnice), 2 balkony. Topení kombinované - plyn WaW+podlahové elektrické, ohřev vody v el.bojleru. V koupelně je sprchový kout a v bytě dostatek úložných prostor. Byt je čerstvě po celkové náročné rekonstrukci. Nová kuchyň, koupelna, všechny rozvody, podlahy, atd. K nastěhování ihned. Výtah není k dispozici.

Nájem 17.500,- + poplatky, voda a energie pro 2 osoby cca 3.000,-. Včetně garáže.

Flat for rent in Prague 6 near Military hospital. Quiet neighborhood often used by foreing diplomats for their residences. Mass transit nearby. Garage rent possible next to the house.

Flat is situated towards north (kitchen) and south (both rooms) having 2 balconys. Heating is combined - gas heating in rooms and floor electric heating in other areas. Electric heating is also used for hot water. Flat has just been newly renovated and is fully equiped. Available immediately, owner fluent in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563300
Dispozice2+1
Dostupné od17. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.