Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1067 m² bez realitkyJižní Svah, Sedlčany - Sedlčany, Středočeský kraj

Jižní Svah, Sedlčany - Sedlčany, Středočeský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte ideální místo pro Váš dům? Chcete začít stavět a neřešit realizaci inženýrských sítí? Nezajímáte se jen o cenu za m2, ale řešíte i dodatečné náklady související s úpravou pozemku a jeho okolí jako je příjezdová cesta, chodníky, veřejné osvětlení.. ? Je pro Vaší rodinu důležitá dostupnost do centra, snadný výjezd z města, vzdálenost od školy či školky pro Vaše děti, blízkost lékaře, obchodů, přírody nebo sportovního vyžití? Máte rádi čistý vzduch, soukromí a přesto chcete bydlet v blízkosti centra města? Plánujete dům pro Vaši rodinu na celý život a hledáte exklusivní adresu? Hledáte zajímavou investici?

Jedinečná nabídka stavebního pozemku o celkové ploše 1067 m2, na klidném a exklusivním místě ve vilové čtvrti v ulici Jižní svah s krásným výhledem na město. Pozemek je určený dle územního plánu k výstavbě objektu k bydlení. Terén pozemku je mírně svažitý jihovýchodním směrem.

Hranice pozemku geometricky vytyčeny. Inženýrské sítě - voda, plyn, elektřina a kanalizace jsou připraveny na hranici pozemku. K pozemku vede vybudovaná asfaltová příjezdová komunikace s veřejným osvětlením a chodník.

V docházkové vzdálenosti je náměstí, supermarkety, škola, školka, lékaři a další občanská vybavenost. Z obce je dobrá dopravní dostupnost do Prahy (60 km), Benešova (40 km) a Příbrami (40 km). Nedaleko Sedlčan je vodní nádrž Slapy, golfové hřiště Čertovo Břemeno a lyžarský areál Monínec.

Více informací Vám rádi poskytneme

Kontaktujte nás!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563502
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 067
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.