Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyPodbělová, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Podbělová, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 995 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 184 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVANO

Nabízím k prodeji krásný byt dispozice 3+kk s vlastní garáží. Byt se nachází v klidné lokalitě (slepá ulice) hned u lesa. Byt je poslední jednotkou na schodišti - naprostý klid. Byt má rozlohu 77m2, sklep a vlastní garáž.

Prostorná garáž se nachází přímo v domě, jako se nachází tento byt. Lze parkovat i dvě auta (možno zaparkovat i před garáží). Garáž je zateplená a suchá. Lze zakoupit za 400 000 Kč (celková cena za byt i garáž tedy 5395000 Kč). V budoucnu reálná možnost o rozšíření bytu o střešní část a rozšíření bytu na 5+1 (dle konzultace s architektem domu).

Jedná se o cihlovou stavba z roku 2005, která má pouze 10 bytových jednotek. Rozmístění příček navrženo architektem, bez zbytečných rohů. Interiér velmi vysoké kvality, na zakázku. Podlahy tropické dřevo, dveře z masivu, kuchyň Sykora, spotřebiče Bosch (indukční deska, myčka, trouba), sanita Grohe, wc Geberit, kotel Baxi. V předsíni a ložnici vestavěná skříň, vše masiv. Byt je velmi klidný, situován na východ (ložnice s balkónem, koupelna, pokoj) a západ (obývací pokoj s kuchyní). Jedná se o perfektní a klidnou lokalitu, kdy z domu můžete vyrazit přímo lo lesa.

Dostupnost pěšky bus 1 min,. tram. 5 minut, poliklinika 5 minut, obchod 6 minut. Ve výstavbě je také trolejbusová zastávka cca 3 minuty chůze. Kupní smlouva.

I offer for sale a beautiful apartment 3 + kk with private garage. The apartment is located in a quiet location (oneway street) right next to the forest. The apartment has an area of ​​68m2, cellar and private garage. The garage is right in the house like this apartment. You can also park two cars (can be parked in front of the garage).

In the future, a real possibility of extending the apartment by the roof section and extending the apartment to 5+1 (according to consultation with the house architect).

It is a brick building from 2005, which has only 10 housing units. Partitioning of the partitions designed by the architect, without unnecessary corners. Very high quality interior, custom made. Floors tropical wood, solid wood doors, Sykora kitchen, Bosch appliances (induction hob, dishwasher, oven), Grohe sanitary ware, toilet Geberit, Baxi boiler. In the hall and bedroom built-in wardrobe, all solid. The apartment is very quiet, situated east (bedroom with balcony, bathroom, room) and west (living room with kitchen). It is a perfect and quiet location, where you can leave the house directly to the forest.

Access by bus 1 minute ,. beam. 5 minutes, clinic 5 minutes, shop 6 minutes. There is also a trolleybus stop about 3 minutes walk. Purchase contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564605
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.