Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyKomunardů, Praha - Holešovice

Komunardů, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena9 995 691 Kč

Tato nemovitost již od 42 391 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prosluněný a klidný byt 3+kk 90m2 v samém středu zeleného vnitrobloku v dynamicky se rozvíjející čtvrti Holešovice u zastávky tramvaje Dělnická. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ze dvou ložnic, ze kterých jedna z nich má samostatnou koupelnu s WC. V bytě je taktéž chodba se zabudovaným koutem pro pračku a sušičku, velká koupelna a samostatný záchod. Součástí bytu je vestavěný nábytek. V ložnici je to manželská postel s nočními stolky a dvě velké šatní skříně. Na chodbě se nachází také dvě velké šatní skříně. V kuchyni je zabudovaná kuchyňská linka značky Gorenje a prostorný ostrůvek. V obou koupelnách jsou nainstalované koupelnové skříňky. Byt je vybaven žaluziemi a v některých místnostech, kde je třeba, roletami. Byt je vybaven 2 balkony, z nichž jeden je krytý. Developer použil na výstavbu projektu značkové materiály – např. dřevěné plovoucí podlahy a velmi kvalitní sanitu. Objekt byl užíván od ledna 2015 jedním majitelem.

Součástí bytu jsou i dvě garážová stání a dva prostorné sklepy. Problém s předkupním právem u tohoto prodeje není s ohledem na konstrukci prohlášení vlastníka.

V budově funguje bezpečností služba, kterou osobně vykonává bezpečností pracovník a provádí pravidelné noční obchůzky. V budově jsou dvě kolárny.

Dům obklopuje příjemné prostředí velmi zeleného a privátního vnitrobloku. Přímo před hlavním vchodem do budov je zastávka tramvaje Dělnická. V okolí jsou supermarkety, řeznictví, drogerie, lékárna, lékařský dům, školy, školky, městská knihovna a celá řada velmi pěkných restaurací a zábavních podniků.

O služby RK nemáme zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564772
Dispozice3+kk
Dostupné od25. 7. 2019
Podlaží5
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.