Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 612 m² bez realitkyU Kapličky, Praha - Suchdol

U Kapličky, Praha - Suchdol
Cena7 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 559 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodam krasny stavebni pozemek 612m2, uzemi ciste obytne (OB) posledni na konci slepe ulici a tim zarucujici maximalni soukromi a klid. Zastavitelnost je cca 30%, domy v okoli maji jak sedlovou, tak rovnou strechu. Pozemek se nachazi v Praze Suchdole , ulice u Kaplicky, primo na hranici prirodni rezervace Ticheho udoli a Unetickeho potoka a je mozne z nej vyjit primo do lesa. Je mirne svazity smerem k lesu, celodenne prosluneny diky jizni orientaci a se vzrostlymi jehlicnany i ovocnymi stromy.

Primo na pozemek zavedena voda a elektrina, nove vybudovana plynova pripojka a kanalizace, staci se jen pripojit. Do rijna bude hotova uplne nova prijezdova komunikace a chodniky.

V soucasne chvili se na pozemku nachazi chatka se zastavenou plochou 19m2. V pripade rychleho jednani zbourani ZDARMA. Ilustrativni domy ve fotogalerii.

Vyborna dostupnost MHD, 10 minut chuze je konecna zastavka busu 107, 25 minut na Vaclavske namesti. Suchdol nabizi plnou obcanskou vybavenost. Skvele dostupne bydleni se vsemi vyhodami mesta, ale v krasne prirode a soukromi. Nenechte si ujit jeden z nejhezcich pozemku v cele Praze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564836
VybavenoNevybaveno
Plocha612
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.