Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyUkrajinská, Praha - Vršovice

Ukrajinská, Praha - Vršovice
Cena6 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 251 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, po kompletní nákladné rekonstrukci, o celkové výměře 60,4 m², nacházejícího se v 2.NP 4 patrového cihlového domu v klidné ulici Ukrajinská na Praze 10 – část obce Vršovice. K bytu dále náleží veliká sklepní kóje 7 m². Vše je nové a v bytě zatím nikdo nebydlel. Rekonstrukce dělána pro vlastní potřebu – poctivá.

Na podlaze v koupelně dlažba. V jednom pokoji, kuchyni a chodbě plovoucí podlaha, v druhém pokoji zrenovované parkety. Nová kuchyň na míru v lesku, včetně všech spotřebičů – myčka, digestoř, elektrická trouba, sklo keramická deska, vestavěná lednice s mrazákem, pračka.

Nové rozvody elektřiny, vody, topení. Sprchový kout, snížené a zateplenné stropy v celém bytě, včetně kvalitních ledek.

Jedná se o moderní bydlení, kde si samotný byt díky renovaci dřevěných špaletových oken, dvoukřídlých vstupních a interiérových dveří, zachoval nádech staré pražské zástavby.

Byt je opravdu velice dobře dispozičně řešený: Ze vstupní chodby se vstupuje do koupelny. Nad celou vstupní chodbou je díky vysokým stropům úložný prostor, který taktéž zvětšuje navíc plochu o metry bytu. Je zde umístěn vlastní kotel a pojistky na elektřinu. Z chodby se dále dostaneme do kuchyně. Po obou stranách kuchyně se dostaneme do samostatných, stejně prostorných pokojů. Byt je velice vzdušný, světlý a klidný, a to díky vysokým stropům a velkému počtu oken.

Jelikož je byt větších rozměrů, myslelo se při rekonstrukci i na možnost budoucí přestavby bytu z 2+1 na 3+1 a vše je připraveno včetně televizního kabelu. Dokonalé pro rodinu i pro páry.

Přípojka pro telefon a internet.

Na domě nová střecha, boční fasáda, sokl domu včetně chodníků okolo domu, zrekonstruována je zahrada a oplocení. Na pozemku, který je ve spoluvlastnictví vlastníků jednotek se nachází parkoviště a travnatý dvůr s dětským hřištěm - v těchto lokalitách v blízkosti centra je s parkováním veliký problém a tímto je vyřešen. Nové jsou přípojky elektřiny a plynu k bytům. Jsou naplánované další opravy interiérů. Dům je bez dluhu a s úvěrem nepočítá. V domě se nachází 15 bytů a i přesto, že se jedná o jeden z menších bytů v domě, jste 1/15 podílníci na všech společných částech nemovitosti.

Jelikož se jedná o středový byt, je velice úsporný a určitě oceníte velice nízké poplatky - 1900 Kč/měs. vč. fondu oprav a vody.

Dům se nachází v klidné lokalitě, v jednosměrné ulici, v blízkosti nádraží Praha Vršovice. Velice dobré dopravní spojení do centra tramvají a autobusem na Náměstí Míru a na I. P. Pavlova – všude za pár minut.. V místě veškerá občanská vybavenost včetně Polikliniky, která je hned vedle domu, parků atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564915
Dispozice2+1
Dostupné od2. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.