Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu velkoryse pojatý byt 2+1 na rozhraní Žižkova a Vinohrad. Byt se nachází ve 2. patře (3. podlaží) zrenovovaného secesního domu z r. 1912. Dům prošel před cca 10 lety rekonstrukcí (fasáda, vybudovaný výtah, střecha, v r. 2012 vodovodní a kanalizační stoupačky). Byt je celý nadstandardně zrenovovaný, přičemž bylo důsledně dbáno na zachovaní/renovaci všech původních prvků jako táflování, leptaná skla, původní zdobné zárubně, stropní rozety, původní dubově vlysy, kování klik, pantů…

V bytě je zcela nová elektřina (3x25A), ústřední topení s vlastním plynovým kombinovaným kondenzačním kotlem (Junkers), rozvody plynu , vody, odpadů, internetu, všechny stěny jsou nově vyštukovány.

Velkou výhodou je dispozice bytu, kdy se do všech neprůchozích pokojů vchází z centrální haly. Hala má působivou valenou klenbu s vrcholem 3,45m, stropy pokojů jsou vysoké 3,07m. Toaleta samostatně s ventilátorem do světlíku (stejně jako koupelna). K bytu náleží vyzděná sklepní kóje 2,5m2.

Okolí s velmi dobrou občanskou vybaveností a dopravní obslužností. Krásný zelený vnitroblok nabízející klasický žižkovský bujný zelený kaskádovitý terén + nádherný výhled do Kubelíkovy ulice, s mnoha stromy, která ústí do Riegrových sadů.

V bytě je kompletně vybavená kuchyň, v koupelně pračka, vestavěné skříně, ostatní nábytek po dohodě.

Cena za měsíční pronájem je

20.000,- CZK + fixní poplatky 3.000,- Kč (SVJ, voda, odpad, internet…) + el. a plyn (2.000,-CZK) + ev. za každou další osobu 1.000,- CZK.

Jsem přímý majitel, kauce ve výši 40 tis.

Preferuji nekuřáky bez zvířat.

V případě zájmu mě kontaktujte na jan.mayer@centrum.cz

RK prosím nekontaktovat.

I am offering to rent a high-end two-bedroom appartment (2+1) in Žižkov, neighbouring to Vinohrady area. The apartment is situated on the second floor (3rd storey) in a renovated Art Nouveau building found in 1912. 10 years ago, the building was completely renovated: new exterior, rooftop; an elevator built-in; later in 2012, water risers and sewer pipes.

The apartment is, as well, completely renovated with a luxurious touch, while maintaining and restoring all original aspecs, such as wainscotting, etched glass, original decorative door-frames, ceiling rosettes, oak friezes doorknob and hinge fittings etc.

There is brand new electrical wiring (3x25A), central heating with its own gas condensing boile (Junkers), gas, water, waste and internet wiring. All the walls are newly plastered.

A geat benefit is the layout of the apartment, where all separate rooms are accessed from the central hall. The hall has an impressive barrel vault with a peak of 3.45 meters, ceilings are high 3.07 meters. A separate toilet with a AC fan to the shaft leading out the building (same in the bathroom). The apartment includes a basement cellar of 2,5 sq. m.

The are very good amenities and transport possibiltiies in the area. The beautiful courtyard represents a cascading terrain typical for the Zizkov Area; You will have a stunning view of Kubelíkova street with lots of trees which leads to The Riegrovy sady park.

There are completely equipped kitchen, bathroom with washing machine, wardrobes, other small furniture could stay or be removed.

The basic rent per month (one person) is 22.000,- CZK + 3.000,- CZK house charge (including water, internet etc…) + approx 2.000,- for gas and elektricity. Every addicional person = +1000,- CZK .

I am a direct owner, deposit (2 rents) in advance required.

You can contact me via e-mail jan.mayer@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565055
Dispozice2+1
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.