Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyTučkova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Tučkova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 8 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Majitel nabízí pronájem plně vybaveného bytu 2+kk po celkové rekonstrukci ve velmi dobré lokalitě v Brně-střed na klidné ulici Tučkova, před okny je oplocená předzahrádka.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí s celkovou výměrou 55 m2, v kuchyni a chodbě je vybaven kvalitním nábytkem na míru.

Velmi prostorná kuchyň je plně vybavena vestavěnými spotřebiči (myčka, varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, varná konvice). Stůl na míru k pracovní desce je výškově nastavitelný, lze jej vysunout a je možné jej příležitostně využít až pro 8 osob. K dispozici jsou 3 židle dřevěné a lze doplnit i další, rozkládací židle.

Kuchyňský kout je součástí obývacího pokoje. V obývacím pokoji je umístěna obývací stěna, TV, lze DVD, koberec, rozkládací sedací souprava a dále je k dispozici konf. stolek a knihovna.

V ložnici s krásným rohem do oblouku se nachází dvojpostel (180x200), lze s matracemi, dvě šatní skříně a noční stolky, televize. Součástí ložnice může být i pracovna, k dispozici je osvětlení a policové díly.

Koupelna je vybavena vanou se zástěnou, umyvadlem se skříňkami a zrcadlem, toaletou, oknem, vytápění jak podlahové, tak koupelnový žebřík.

V chodbě je prostorná vestavěná skříň, zrcadlo, pračka a vysavač, lze dohodnout sušičku. Je zde dostatek místa např. na kola nebo kočárky.

Díky elektrickému vytápění je pro celý byt k dispozici nízký tarif elektřiny (jen 4 hodiny vysokého tarifu denně).

Výhodou je velké množství úložných prostor, předzahrádka a poloha bytu.

K nastěhování je volný ihned, vhodný jako startovací byt pro páry příp. i s malými dětmi, tak i jednotlivce.

Dle dohody a potřeb je možno do bytu přidat i další vybavení, které máme k dispozici.

Byt se nachází 10 minut chůze od Moravského náměstí. V blízkosti je zastávka trolejbusů (2 min Sušilova) i tramvají (4 min Konečného náměstí, Pionýrská), díky umístění domu dále od cesty MHD neruší. V blízkosti (5 min chůze) se nachází park Lužánky, Tyršův sad, Bjoernsnovy sady a botanická zahrada Masarykovy univerzity, vila Tugendhat a Low-Beerova vila s krásnou přístupnou zahradou. Celý dům je zrekonstruován, s klidnými sousedy (proto nevhodný jako studentský byt vzhledem k tomu, že časté párty nejsou sousedy vítány) a v klidné oblasti, kde je v blízkosti veškerá občanská vybavenost jako jsou jak restaurace a vinárny, supermarkety (Lidl, Albert, Billa, Brněnka, obchod s farmářskými produkty), cyklostezka, lékaři, školy a školky, pošta, fit centra, Sokol. Výhled z nových oken s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu do oplocené předzahrádky s novým plotem a na ulice Tučkova a Sušilova. Možnost připojení služeb od UPC.

Bez domácích zvířat, není povoleno kouřit v bytě.

Prohlídky dle dohody.

Flat 2 rooms + kitchen in one of them is after reconstruction in great locality in the middle of the Brno city (silent Tuckova ´s street). There is a nice view to a house garden.

Flat is in a raised ground floor. Acreage is 55 m2. There is a nadstandard equipment (bespoked furniture in kitchen and hall) that you can use.

A spacious kitchen is full equipped by built-in appliances (dishwasher, hob, hot air oven, great capacity cooker hood, fridge, freezer, microwave oven, kettle). Table is beskoped too, it is high adjustable, it is possible take it and use once in a while for 8 person. There are 3 wooden chairs and it is possible to use other convertible chairs.

Kitchen is a part of the living room. There is a furniture for TV, warm carpet, convertible settee. There are coffee table and bookcase in the living room. Heating is electrical, there is no gas in flat.

Bathroom has a bath with shower wall, a washbasin with mirror. There are toilette and window in the bathroom too, there are floor heating and heated towel rail. There is a hidden boiler for water heating in the bathroom too.

Hall: There are: spacious built-in wardrobe, mirror, washing machine, vacuum cleaner. You can have bicycles or baby carriage here. It is possible have a dryer for clothes there.

There is a lower electricity tariff for all flat (4 hours of high tariff per day).

Flat is ready to moving in, it is suitable as a starter apartment for young families, or for individuals. It is possible add there all kitchen equipment what we have available (plates, pots, pan, cups and glass, cuttlery and other).

Flat is only 10 minutes far by walk from a city center (Moravian square). Trolley stop Susilova is 2 minutes and tram stops Konecneho square and Pionyrska are 4 minutes by walk. Public transport is 2 minutes by walk and don´t disturbe. There are a lot of parks close to a flat: the biggest Brno´s park Luzanky, Tyrs park, Bjoernsn´s park, Botanical garden of Masaryk´s University, Villa Tugendhat , Villa Low-Beer with a beautiful garden. Apartment building is being renovated. There are quiet neighbours (it is reason why is flat no suitable for students with often party times) in a quiet area. Close to this flat are restaurants, wine-sittings, supermarkets (Lidl, Albert, Brnenka and farmer´s shop), bike path, doctors, schools, kindergartens, universities (BUT, Masaryk´s, Mendel´s), institutes of Czech Academy of sciences, post, fit centers.

A view is to nice front-garden with nice fence to Susilova and Tuckova street. Windows are new with insect nets. It is possible to have a UPC services for an internet and TV (own contract).

We prefer people without pets (eventually after previous agreement).

Smoking is not allowed in the flat.

Rent is 19000 Kč+ 4000 Kč deposit per each month (includes electricity, water and services in house). Returnable deposit is 38000 Kč.

Contract is 1 year.

Visitation: 24,25,26th January...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565066
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 8 m²
Předzahrádka 30 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDZahradníkova
🚶 233 m (3 min)
PoštaBrno 11
🚶 266 m (3 min)
ObchodPotraviny Anh Ngoc Le
🚶 34 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 467 m (6 min)
RestauraceRestaurace Domov
🚶 67 m (1 min)
LékárnaLékárna u Hippokrata
🚶 288 m (3 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Kotlářská
🚶 108 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Tučkova
🚶 246 m (3 min)
SportovištěSokol Brno I
🚶 333 m (4 min)
Hřiště
🚶 96 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.