Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLetenské náměstí, Praha - Bubeneč

Letenské náměstí, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Přímý majitel (telefon 736 649 687, email david_petru@centrum.cz) pronajme krásný a plně vybavený byt 2+kk. Jedná se o byt v druhém podlaží, orientovaný do klidného vnitrobloku. Obývák + kuchyně 31 m2, ložnice 16m2, wc + koupelna s oknem 7m2.

Byt je skvěle udržovaný, čerstvě vymalovaný (dům také). Kuchyně je plně vybavená, lednice, myčka, gril+trouba, elektrická varná 4 plotýnka, digestoř. V koupelně je pračka.

Byt je plně vybavený, stačí si přinést jen osobní věci a nastěhovat se :) tj. skříně, komody, postel, sedačka, stolky, jídelní stůl a židle, TV stolek, svítidla apod.

Zálohy na poplatky ve výši 5000 Kč zahrnují vše - teplá a studená voda, topení, elektřina, internet, o2 televize, odpadky, výtah, úklid společných prostor a jsou k vyúčtování přeplatku/nedoplatku vždy 1* ročně v průběhu měsíce května.

Jedná se o skvělou lokalitu! - Vynikající dopravní dostupnost, tramvaje 1 minutu, v blízkosti metro C Vltavská a metro A Hradčanská, pěšky do centra města cca 15 minut, 300 metrů do Stromovky, 5 minut do Letenských sadů. Vynikající občanská vybavenost, řada restaurací, bister a obchodů hned "za rohem"

Byt je vhodný pro 1 osobu nebo pár (maximálně 2 osoby, prosíme bez zvířat).

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSIM NEVOLAT!

Direct owner offers for rent nice flat in area of Letná, 1 bedroom, living room + kitchen, toilet + bathroom. All well and fully equipped, clean, spacious. Ideal flat for 1 person or a couple (maximum 2 persons, no animals/pets please!).

The flat is quite - all windows to inner-houses garden spaces, located just on tram stop, near red and green lines of Prague Metro. 2 green areas, parks are just few minutes walk from the flat. Many shops, cafés and bistros just round the corner.

The energies deposit 5000 CZK monthly is to be ballanced once a year (in May). It includes all energies, cold and hot water, heating, internet and TV. My phone +420 736 649 687, email david_petru@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565125
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.