Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyHolečkova, Praha - Smíchov

Holečkova, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízíme k pronájmu netradičně řešený a částečně zařízený byt “2+kk” ve 2. patře bytového domu s výtahem. Byt prošel před 6 lety kompletní rekonstrukcí - okna, podhledy, stěny, podlahy, rozvody vody, plynu i elektřiny.

Ve vstupní chodbě jsou k dispozici dva botníky a velká šatní skříň. Z chodby jsou vstupy do komory (plynový kotel, připojení pračky i sušičky, úložný prostor) dále do koupelny a do obytné části bytu.

Koupelna je vybavena menší rohovou vanou, prostorným sprchovým koutem, WC a umyvadlem s úložným prostorem pod zděným stolkem na kterém je umístěné.

V prostorné kuchyni naleznete všechny základní vestavné spotřebiče - lednice s mrazákem, myčka, elektrická trouba a plynový petihořákový sporák. V kuchyňské lince je mnoho úložného prostoru i pro mimokuchyňské věci. K dispozici je také sezení barového typu s vyššími židlemi.

Kuchyň je propojena s obývací částí ve které je vestavěné patro pro spaní s velkým úložným prostorem a policovými díly ve výklenku. Přípravené rameno k umístění TV (zásuvky pro anténu i internet).

Z kuchyně je vstup do menšího pokoje, který sloužil jako pokojíček pro menší dítě, ale může velmi dobře posloužit i jako pracovna či odpočinkový pokoj.

Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel umístěný v komoře. Kromě koupelny a komory (dlažba) je v celém bytě 3D plovoucí podlaha.

K bytu je možné využít i zděný sklep 4m2. K dispozici je i společný vnitroblok - grilování apod.

Byt se nachází v pěší blízkosti parku Sacré Coeur (5 min), nákupního centra OC Nový Smíchov (9 min), autobusové zastávky Holečkova (2 min), tramvajové zastávky Bertramka (2min). V ulici je večerka (2min) a poblíž je i obchod Žabka (7 min).

Celkové měsíční zúčtovatelné poplatky jsou 2900 CZK (voda, plyn, elektřina, úklid spol. prostor, odpad). V bytě je VDSL internet, který je možné za navýšení poplatků o 390 CZK / měsíčně využívat.

Vratná kauce je ve výši dvou nájmů - tedy 34 000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565506
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.