Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 600 m² bez realitkyNa Krocínce, Praha - Vysočany

Na Krocínce, Praha - Vysočany
Cena12 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 337 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako přímý majitel nabízím pozemek s projektem pro výstavbu funkcionalistické vily na jižním svahu nad Vysočanským údolím v ulici Na Krocínce, s pravomocným stavebním povolením. Tel. 607 588 584. Žádám realitní kanceláře, aby mě nekontaktovaly.

Projekt:

Podlahová plocha vily 300 m2 (+ terasy 41 m2), koncept 4+kk + 1-2+kk. Pozemek má výměru cca 600 m2.

Vila využívá vstupní a první patro pro bydlení s parkováním jednoho vozu v garáži a dvěma venkovními odstavnými stáními na vlastním pozemku. Spodní podlaží je otevřené do zahrady, je přístupné jak po vnějším, tak po vnitřním domovním schodišti a je možno jej využít pro různý účel - jako samostatnou bytovou jednotku nebo např. pro kancelářský provoz, živnostenskou praxi či jako wellness.

Ve vstupním patře je reprezentativní obývací pokoj s kuchyní, krbem a velkou venkovní terasou, šatna, spíž, WC, technická místnost a garáž. Ve 2. NP je velká ložnice s vlastní šatnou a koupelnou a dva prostorné pokoje s terasou a další koupelnou. Spodní podlaží má otevřenou dispozici dle popisu výše a bude přizpůsobeno vybranému účelu užívání.

V případě potřeby větší podlahové plochy (vyšší využitelnosti pozemku) lze provést úpravu objektu, kdy bude zachována uliční výška objektu (dvě nadzemní podlaží) a s ohledem na svažitost terénu v jižní (zahradní) části lze vložit o podlaží navíc (viz. půdorysy a řez varianta B). Podlahová plocha se tak zvýší na 383 m2 (celková plocha včetně teras 452 m2). V této variantě jde o koncept 4+kk + 2+kk + 2+kk + wellness.

Tato varianta pracuje i s možností instalace výtahu a dosažení úplné bezbariérovosti objektu (viz. var. B)

Cena zahrnuje pozemek, prováděcí projekt a platné stavební povolení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565592
VybavenoNevybaveno
Plocha600
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.