Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyAndrštova, Praha - Libeň

Rezervováno
Andrštova, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce35 800 Kč


Pronajmeme byt 2+kk, 44 m2, po nedávno dokončené kompletní rekonstrukci (lepší než většina nových ;-), v 2.NP bytového domu v Praze 8 - Libni. Nové všechny rozvody, podlahové teplovodní topení v celém bytě (komfort, ekonomika, větší využitelnost prostoru, design - nikde nepřekáží radiátory), důkladná elektroinstalace včetně datových rozvodů, stmívatelná světla, kvalitní materiály. Nová kuchyňská linka s varnou deskou, odsavačem par, troubou, lednicí, mrazákem, MW troubou a myčkou, samostatné WC s umyvadlem, koupelna se sprchovým koutem (a možností barevného osvětlení ;-), masivní dřevěné dveře, bezpečnostní vstupní dveře, pračka v koupelně. Výhled do parku ve vnitrobloku. Dům je dobře udržovaný, s výtahem, zateplen s novými okny (tedy malá spotřeba energie na vytápění, zejména v kombinaci s podlahovým topením a kondenzačním kotlem), kamerový systém v domě, Vodafone (UPC) kabel umožňující vysokorychlostní internet a mnoho programů televize. Výborná dopravní dostupnost, metro Palmovka a ostatní MHD pouze 300 m, přesto skutečně klidné místo. Centrum města autem i MHD pouze 10-15 minut, výborná místa na procházky, sport (kolem řeky Rokytky se dá chodit či běhat - jedním směrem až do Tróje k zoologické a botanické zahradě (a dále) a druhým směrem do Hloubětína i dál, kde jsou upravené parky a místa na posezení a občerstvení se, případně trasa do centra přes Rohanský ostrov a dále podél Vltavy, cyklostezky, dětská hřiště, Thomayerovy sady, Libeňský zámek, Komunitní centrum a zahrada Kotlaska), samoobsluha Albert 100 m, Billa a Kaufland v blízkosti, další kolem, divadlo Pod Palmovkou, školy, školky, restaurace, kavárny, obchodní centra, … kompletní občanská vybavenost. Libeň má svůj charakter, dle názorů mnoha lidí nejen z oboru realit a developmentu je to velmi perspektivní čtvrť, a je to tu čím dále lepší :-).

We rent an apartment 2 rooms + kitchen “corner”, 44 m2, after recently finished complete refurbishment (apartment is better than most of new ones ;-), in first floor (2.NP) of apartment building in Prague 8 - Libeň. New nets, floor heating in all apartment (comfort, economical, better use of space, design - no radiators), thorough electric nets including data cables, dimmable lights, quality materials used. New kitchen with cooktop, oven, fridge, freezer, MW oven, dishwasher, separate toilet with washbasin, bathroom with shower (and a choice of color of the light ;-), solid wood doors, safety main doors, washing machine in the bathroom. View to park. Building is well maintained, with elevator, thermally insulated with new windows (therefore low usage of heat, especially with floor heating and condensation boiler), safety cameras system, Vodafone (UPC) cable enabling hi-speed internet and many TV channels. Perfect traffic connection, subway Palmovka and other public transport only 300 m, nevertheless silent place. Downtown is only 10-15 minutes by car or public transport, perfect places for walks or sports (by Rokytka river it is possible to walk or run one direction to Trója by zoological and botanical garden or further, second direction to Hloubětín and further, where ther are nice parks, places to sit and refresh, or way to downtown through Rohanský ostrov a than by Vltava river, tracks for bicycles, playgrounds, Albert supermarket 100 m, Billa and Kaufland nearby, Divadlo pod Palmovkou theatre, schools, kindergartens, malls, restaurants, cafes, Community center and garden Kotlaska,… complete public facility. Libeň has its character, it is developing place and it is better and better here :-).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565625
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB
RekonstrukceKompletní
Plocha44
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLibeňský zámek
🚶 351 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚶 720 m (9 min)
ObchodAlbert
🚶 197 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 394 m (5 min)
RestauraceRestaurace U Rokytky
🚶 208 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 401 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 333 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 543 m (7 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 420 m (5 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.