Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyHorova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Horova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2+kk v Horově ulici v Hradci Králové. Byt o výměře 49 m2 se nachází ve 3. podlaží cihlového domu bez výtahu. Byt se skládá z prostorné velké ložnice, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, koupelny, chodby a komory. K bytu náleží venkovní kóje umístěná ve dvoře a společná kolárna. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny vlastním plynovým kotlem.

Byt je plně vybaven - lednice, pračka, jídelní stůl, trouba, indukční deska, kávovar, televize, židle, postel s matrací... viz foto (mimo pracovní stoly a pracovní židle, které patří současným nájemníkům). Byt je světlý, prostorný, čistý a v perfektním stavu a je orientován do klidného vnitrobloku. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost a do centra lze dojít pěšky za 20 minut. Byt je ideální pro pár.

Nájem je 12 000 Kč a záloha na služby 3 000 Kč, internet a televize v ceně nájmu. Vratná kauce je 15 000 Kč. Byt je k nastěhování od 13. 9. 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565723
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.