Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 104 m² bez realitkyRýnská, Praha - Čakovice

Rýnská, Praha - ČakoviceVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Užijte si léto v novém bytě! Nabízíme pronájem slunného a vybaveného bytu s JZ orientací 2+kk (54 m2) s velkou terasou (50 m2), dostatkem úložných prostor, garážovým stáním a sklepem. K dispozici od 1.8.2019 .

Součástí bytu je kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, nábytek v obývacím pokoji (rozkládací gauč s úložnými prostory, Bio krb, velký stůl se židlemi, obývací stěna), ložnice s manželkou postelí a nočními stolky, s vestavěnými skříněmi a pracovním koutem, na chodbě jsou další vestavěné skříně, koupelna s toaletou, pračkou, vanou a sprchovou zástěnou, na terase je zahradní nábytek, dřevěný zahradní domek a vzrostlá zeleň.

Obyvatelé tohoto malého projektu využívají společnou kolárnu, kočárkárnu a soukromou zahradu s posezením a dětským hřištěm.

V blízkostí domu je autobusová zastávka Oderská (200 m) s přímým spojem do Letňan a vlakové nádraží Čakovice (1 km). Obchody v blízkém okolí jsou Tesco Express (450 m), Lidl Čakovice a Globus Čakovice. Volný čas lze strávit procházkou v čakovickém zámeckém parku, v nedalekém letňanském lesoparku vhodným pro brusle či kolo. Koupaliště a tenisové kurty jsou vzdálené 600 m a fitness centrum 200 m.

Enjoy summer in a new flat! We offer for rent sunny and furnished apartment with south-west orientation 2kk – one bedroom one bath with kitchenette (54 m2) with a large terrace (50 m2), plenty of storage space, garage stand and a cellar. Available as from 1st August 2019.

Part of the apartment is a kitchenette including appliances, furniture in the living room (coach with storage, BIio fireplace, large table with chairs and living room cabinets), bedroom with double bed and night stands, with built-in closets and work desk. In hallway there are additional built-in closets, bath with toilet , washing machine and there is a garden furniture, a wooden garden house and established greenery on the terrace.

The residents of this small project use a common storage for bikes and baby carriage, a private garden with a seating area and a playground. The great advantage of this intimate project is also the very positive neighbor relations.

Near the house is a bus stop Oderská (200 m) with a direct connection to Letňany and train station Čakovice (1 km). Shops nearby are Tesco Express (450 m), Lidl Čakovice and Globus Čakovice. You can spend your free time walking in the chateau park in Čakovice, in the nearby Letňany forest park suitable for skates and

bikes. A swimming pool and tennis courts are 600 meters away and a fitness center is 200 meters away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565744
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha104
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.