Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyHolandská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Holandská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby850 Kč
+ Poplatky za energie2 900 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k pronájmu mezonetový byt 2+kk, 57 m² ve 4. patře v nově vzniklé nástavbě činžovního domu, jenž je po celkové rekonstrukci.

V prvním podlaží bytu se nachází obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, který je vybaven digestoří, indukční varnou deskou, troubou, granitovým dřezem a myčkou. V koupelně se nachází prostorný sprchový kout s termostatickou baterií, umyvadlo se skříňkou, designový otopný žebřík, WC s bidetovací sprškou a prostor pro pračku.

Ve druhém podlaží bytové jednotky, které zpřístupňuje stylové moderní schodiště se nachází ložnice a druhá toaleta s bidetovací sprškou, umyvadlem a otopným žebříkem.

Elektrokotel zajištuje ohřev teplé vody a zároveň slouží k vytápění. Obývací pokoj s kuchyní, předsíň a koupelna jsou vytápěny pomocí podlahového topení. V ložnici je radiátor. Byt je zateplen, má okna s trojsky a vinylovou podlahu.

Parkování je možné před domem. Byt se nachází v atraktivní a žádané lokalitě širšího centra Prahy v blízkosti Havlíčkových sadů (Gröbovka) a Heroldových sadů. Kompletní občanská vybavenost v místě – obchody, restaurace, kavárny, obchodní centrum Atrium Flora a Eden, poliklinika a Vinohradská nemocnice, školy, školky, banky apod. Jednou z předností je dobrá dopravní dostupnost - cca 2 minuty od domu je zastávka tramvají i autobusů, cca 10 minut trmvají na metro. Milovníci sportu ocení blízkost sportovního areálu Eden s několika bazény, s mnoha hřišti, tenisovými kurty a sportovními halami. Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky bez zvířat.

Cena/měsíc:

Měsíční nájem - 22.900, -Kč + služby 3.750,-Kč (záloha na odběr studené vody, elektřiny, topení a ohřev teplé vody + služby spojené s bydlením (odpad, úklid, vyúčtování ) Kauce - 50.000, -Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565808
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVršovické náměstí
🚶 132 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 324 m (4 min)
Obchod
🚶 37 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 101 m (1 min)
RestauraceŽito
🚶 55 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 99 m (1 min)
ŠkolaZŠ Logopedická
🚶 186 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 201 m (2 min)
SportovištěTJ Sokol Vršovice
🚶 405 m (5 min)
Hřiště
🚶 208 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.