Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkytřída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Rezervováno
třída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce11 900 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem částečně vybaveného slunného bytu, řešeného jako 2+kk, ve velmi komfortní lokalitě v Hradci Králové na okraji centra – u Záchranné služby a FNHK. Byt se nachází v 8.NP panelového domu s 2 výtahy. Nezpoplatněné parkoviště před domem, zastávky MHD a restaurace - 200 metrů, lékárna 200 m, nemocnice 300 m, obchůdek s potravinami ve vedlejším domě. Dobrá pěší dostupnost do centra, univerzity HK a Farmaceutické fakulty. Supermarket Albert a poliklinika – 400 m. Okna bytu nabízejí hezké výhledy do klidové vilové čtvrti Třebeš a na Nový Hradec.

Byt prošel rekonstrukcí jádra, instalována plastová okna+žaluzie, v jednom pokoji nové PVC podlahové krytí. V bytě je velká praktická kuchyňská linka s velkým množstvím úložného prostoru, plynový sporák s troubou, lednička. V předsíni je šatní skříň, botník, zrcadlo. Z předsíně je vstup do šatny s policemi a množstvím úložného prostoru. Koupelna je velmi prostorná, je zde sprchový kout, umyvadlo, sušák na drobné prádlo/ručníky, WC a přípoj na pračku. Je zde dostatek místa pro koupelnový nábytek. Balkon s výhledem na centrum města je k dispozici v mezipatře, zde je možnost sušení prádla, pěstování bylin a kytek nebo zajištění místa pro relax. K bytu patří sklep.

Momentálně probíhá příprava k zateplení budovy. Byt je prostorný a s možností plánování dle svých představ.

Bydlení je vhodné pro spolehlivého pracujícího jednotlivce či pár. Uvítám nájemníka bez domácích zvířátek, nekuřáka. Byt je čerstvě vymalován, uklizen a připraven k okamžitému nastěhování. Nájemné 12.000 Kč + energie 3.000 Kč (plyn, elektřina, voda, teplo, jiné služby, rozpočítáno pro 2 osoby), přeplatky za energii jsou vráceny po řádném vyúčtování. Plyn a elektřinu může nájemník přepsat na sebe. V bytě je internetová a TV přípojka, připojení si nájemník řeší sám. Požaduji složení vratné kauce ve výši jedné měsíční platby. Pro upřesnění informací nebo termín nezávazné prohlídky neváhejte mne kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565991
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
Podlaží8
Typ budovyPanel
RekonstrukceJádro

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Dvora
🚶 198 m (2 min)
PoštaHradec Králové 12
🚶 830 m (10 min)
ObchodSupermarket Albert
🚶 477 m (6 min)
BankaRaiffeisen Bank
🚘 2 438 m (7 min)
RestauraceRestaurace U Dvora
🚶 322 m (4 min)
LékárnaLékárna Na Záchrance
🚶 116 m (1 min)
ŠkolaSpeciální škola Hradec Králové
🚶 546 m (7 min)
Mateřská školaSion
🚘 1 864 m (3 min)
SportovištěTělocvična
🚶 795 m (10 min)
Hřiště
🚶 233 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.