Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyPod Novým lesem, Praha - Veleslavín

Pod Novým lesem, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atypický byt s dispozicí 2+kk, obytné místnosti jsou spojeny chodbou, užitná plochou 64 m2, ve velmi klidné ulici Pod novým lesem, v městské části Praha - Veleslavín. Ložnice je orientována na sever a přísluší k ní balkón o výměře 11m2, orientace obývacího pokoje je směrem na jih s přímým vstupem do předzahrádky o výměře 24m2, která náleží do výlučného užití bytu. Byt byl kolaudovaný v roce 2004. Majiteli bytu taktéž náleží spoluvlastnický podíl na užívání společné vnitřní zahrady v bytovém komplexu. Možnost využití sauny ve společné části domu.

Spojení s centrem zajišťuje tramvajová doprava na ulici Střešovická, zastávka Baterie, nebo ulice Evropská, trasa metra „A“ stanice Nádraží Veleslavín, příp z ulice Na Petřinách, stanice Petřiny. V dosahu je také letiště Ruzyně. Úklid společných prostor zajišťuje úklidová společnost. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem v domě.

Nedaleko leží chráněná oblast Šárecké údolí, Střešovické skály, přírodní koupaliště Džbán, sportovní areál. V dosahu je občanská vybavenost: školy (International school - Nebušice), nákupní středisko, polikliniky, Canadian Medical center, lékárna, pošta, čerpací stanice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566066
Dispozice2+kk
Dostupné od27. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha64
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.