Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyDrásov - Drásov, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Drásov - Drásov, Jihomoravský kraj
Cena3 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 456 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+kk o velikosti 55 m2 v novostavbě se zahradou o velikosti 146m2 a parkovacím stáním v Drásově. V bytě se nachází dva neprůchozí pokoje, obytná kuchyně se vstupem do zahrady, chodba, koupelna a samostatné WC. Byt je situován v přízemí, vstup je možný i přes zahradu, okna jsou orientována na jih a západ. Díky tomu je v bytě po celý den dostatek denního světla. Vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním kotlem. K bytu náleží sklepní kóje a zahrádka přístupná jak bránou od příjezdové komunikace, tak přes byt. Parkování je možné na vlastní zahradě a na parkovacím místě u domu, které se prodává spolu s bytem. Zahrada je vybavena zahradním domkem.

V Drásově je k dispozici veškerá občanská vybavenost – MŠ, ZŠ (1. i 2. stupeň), zdravotní středisko, obchody, restaurace, pošta. Vše v dochozí vzdálenosti 400 - 800 m. Dostupnost do Brna velmi dobrá, autem 20 minut, zastávka MHD je od bytu vzdálena 600 m, spoje do Brna s pravidelností každou hodinu, ve špičce každých 30 minut.

Právní servis a advokátní úschova zajištěna v rámci kupní ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566150
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha55
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.