Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 920 m² bez realitkyNový Knín - Sudovice, Středočeský kraj

Nový Knín - Sudovice, Středočeský kraj
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 573 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi hezký pro stavbu rodinného domu o rozloze 920 m² na klidném místě s velmi dobrou dostupností do Prahy, Dobříše, blízko Slapské přehrady. Pozemek se nachází v částečně zastavěné lokalitě v sousedství lesa, zahrad s rekreačními objekty, přímo u vedlejší komunikace s dobrou přístupností. Na hranici pozemku je zřízena vodovodní a kanalizační přípojka. Elektřina 220/380 zavedena, dále je na pozemku studna (kopaná, 17 m). Udržované ovocné stromy - ořech, broskev, 2x hrušeň, švestka, 7x jabloň. Starší oplocení (pletivo, plaňky), vjezdová brána + branka. Dlouhodobě na pozemku stojí starší ale plně funkční mobilheim se zavedenou elektřinou.

V obci Nový Knín je kapacitně vyhovující škola a školka, zdravotní středisko, lékárna, pošta, obchody. Spojení autobusem PID do Prahy, autem 39 km ( 40 min.) na Smíchov. V minulosti již bylo vydáno stavební povolení, zatím nevyužito.

ŽÁDÁM REALITNÍ KANCELÁŘE A MAKLÉŘE, ABY NA TUTO NABÍDKU NEREAGOVALI !!! NEBUDU S NIMI KOMUNIKOVAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566253
VybavenoNevybaveno
Plocha920
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.