Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyPočernická, Praha - Malešice

Počernická, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dlouhodobě pronajmeme 2+kk, plocha bytu 51,54m2 + terasa přes oba pokoje: 10,6 m2, se zabezpečeným garážovým stáním v domě a vlastním sklepem. Jedná se o byt ve vnitrobloku novostavby Byty Malešice. Byt je v 6. patře, výtahy a zabezpečení celého domu, včetně 24 hod ostrahy.

Kuchyně je vybavená novou kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů (sklokeramická deska, myčka, trouba, digestoř, lednice). Byt je ve velmi klidné lokalitě, veškerá občanská vybavenost ve vzdálenosti pěší chůze cca 5 min (nákupní možnosti, Malešický park, poliklinika a zdravotnické středisko, škola a školka), v těsné blízkosti MHD. Byt je volný od 1.8.2019, preferujeme dlouhodobý podnájem. Byt je vhodný jako manažerský byt, nebo pro mladou rodinu, preferujeme nekuřáky bez domácích zvířat.

Cena měsíčně: 19.000,-Kč (včetně garážového stání a sklepa) + poplatky: 4.000,-Kč (vyúčtování dle skutečných nákladů).

We offer an apartment suitable for managers or a young couple, 2+KK with a terrace that is accessible from both rooms (apartment: 51,54m2 + terrace: 10,6m2), including a secured parking place and a cellar in the same building, in a newly built block of flats called Byty Malešice. Apartment is located on the 6th floor. The apartment is equipped with a new kitchen with all kitchen equipment. Apartment is close to public transportation + there are shops and restaurants nearby, including Malesicky Park. Cost: 19.000 CZK monthly (including secured parking place + a cellar) + 4.000,-monhly fees for services. Apartment is free from August 1, 2019. We prefer non-smokers and no animals in the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566308
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.