Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyAnny Rybníčkové, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Anny Rybníčkové, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné24 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Moderně vybavený, prakticky řešený byt 3+kk (83 m2) s vlastním krytým parkovacím stáním, sklepem a terasou v ceně.

Byt se nachází v uzavřeném areálu bokem od hlavní silnice ve 2. nadzemním podlaží. Nabízí klidné prostředí s výhledem do nově vybudovaného parku na jedné straně a zelené části vniřního areálu s dětským hřištěm na straně druhé.

Samotný byt má velmi praktickou dispozici oddělující obývací část s kuchyní od klidové části (2 ložnice a koupelna) zasouvací stěnou a je z větší části vybavený nábytkem včetně prostorných vestavěných skříní a moderní kuchyňské linky. K bytu náleží i 10m2 balkon a v podzemní garáži parkovací stání, na které navazuje uzamykatelná sklepní kóje.

Přístup do areálu je omezen vstupní závorou a branami na čip, díky nimž je areál přístupný pouze pro jeho obyvatele.

Byt leží uprostřed zeleně na pokraji přírodní rezervace Prokopské údolí a národní přírodní památky Dalejský profil. Na ty navazuje ještě blízký Centrální park, jímž protéká Prokopský potok a se sítí cest a cyklistických stezek, napojených na mezinárodní cyklotrasu Praha - Brno - Vídeň.

To vše je doplněno ideální vybaveností lokality všemi výhodami města, a to převážně v okruhu 1km od bytu. V pochozí vzdálenosti jsou například metro B (Lužiny - 900m, Luka - 1,1km) a autobusové zastávky (260m), obchodní centra (OC Lužiny - 900m, OC Nové Butovice - 2,5km, Makro - 1,3km; autem pak Zličín), sportovní centra (Jeremi - 400m, zimní stadion Luka - 1km), zábavní centra (JumpArena, Toboga Zličín), restaurace, lékaři (2 polikliniky, Nemocnice Motol), pošta (1,2km) a také školy (ZŠ Brdičkova - 800m, prestižní gymnázium J. Heyrovského a obchodní akademie).

Lokalita nabízí možnost snadného cestování ať už do centra (metrem cca 20 min. autem 25-35 min.), na letiště (cca 20 min.), směrem na Brno (5 min. autem na nájezd na Pražský okruh), nebo Plzeň.

Byt je ideální také pro rodiny s dětmi.

CALM AS IN THE VILLAGE. ALL CITY BENEFITS WITHIN EASY REACH. PRACTICAL LAYOUT AND FURNISHING OF THE APARTMENT.

We offer to rent a beautiful practically designed apartment 3 + kk (83 m2) situated in the middle of greenery on the edge of the nature reserve Prokop Valley and national nature monuments Dalejský profile. These are followed by the nearby Central Park, through which the Prokopský stream flows, which is interwoven with a network of paths and cycle paths connected to the international cycle route Prague - Brno - Vienna.

All this is complemented by the ideal amenities of this location with all the benefits of the city, mostly within a radius of 1km from the apartment. Within walking distance are subway B (Lužiny - 900m, Luka - 1,1km) and bus stops (260m), shopping centers (OC Lužiny - 900m, OC Nové Butovice - 2,5km, Makro - 1,3km; by car Zličín ), sport centers (Jeremi - 400m, ice rink Luka - 1km), entertainment centers (JumpArena, Toboga Zlicin), restaurants, doctors (2 health centers, Hospital Motol), post office (1.2km) and schools (e.g. elementary ZŠ Brdičkova - 800m, prestigious grammar school of J. Heyrovsky and business academy). The location offers the possibility of easy travel to the center (about 20 minutes by the subway, by car 25-35 minutes), to the airport (about 20 minutes), towards Brno (5 minutes by car to the Prague ring road), or Pilsen.

The apartment is located in an enclosed area sideways from the main road on the 3rd floor. It offers a quiet setting overlooking a newly built park on one side and a green area with a playground on the other. The apartment itself has a very practical layout separating the living area with the kitchen from the rest area (2 bedrooms and bathroom) by the sliding wall and is mostly equipped with furniture including spacious built-in wardrobes, which offers plenty of storage space. Part of the apartment is a 10m2 balcony and in the underground garage also parking space, which is followed by a lockable cellar. Access to the area where the apartment is located is limited by the entrance gate and from all sides by chip gates to ensure the security of the area, which is accessible only to its residents. All the areas of the house are guarded by a camera system. The place is ideal for families with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566600
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.