Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 165 m² bez realitkyMalátova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Malátova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajVybaveno
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji nízkoenergetickou novostavbu, Jedná se o nadstandartní, atypický dům o velikosti 5+1 s terasou a pergolou, celkem 165 m2 + 14m2 zastřešená pergola. Dům je postaven v kombinaci cihla + ytong. Dům je částečně podsklepen (suchý odvětrávatelný sklep 7,81m2), pod střechou je dalších 30 m2 půdního prostoru (nezapočteno v užitné ploše).

Dispozice 1NP - Při vstupu do domu se nacházíme ve vstupní hale s vestavěným botníkem, následuje uzamykatelná šatna. Na míru vyrobená prostorná kuchyň s barovou částí včetně vestavěných spotřebičů ,, Bosh“, americká lednice ,,Beko“. Linka i bar jsou podsvíceny led diodami. Z obývací části je vstup do zahrady francouzskými dveřmi o délce 3,75m. Krbová kamna na tuhá paliva, která jsou obložená obklady ,,WILD STONE“ stejně tak i jedna z obývacích stěn, omítky hladké sádrové. Topení podlahové, podlahová krytina dlažba. Hostinský pokoj samostatný včetně 5 m vestavěné skříně na míru. V pokojích jsou plovoucí podlahy ,,PARADOR“. Spodní koupelna ,,SIKO“ vana 160cm + toaletní skříňka s umyvadlem + zrcadlo + sprchový kout o délce 140 cm + WC, pračka a sušička LG, otopný žebřík.

Dispozice 2NP - do druhého podlaží se dostaneme po betonovém schodišti obloženém dubovými schodnicemi, 3x samostatná ložnice. Ve dvou ložnicích jsou francouzské dveře + střešní okna. Druhá koupelna ,,SIKO“ ( podlahové vytápění, sprchový kout RIHO + Hansgrohe, toaletní skříňka včetně umyvadla, zrcadlo, topný žebřík a závěsné WC, geberit).

Z jednoho horního pokoje je výlez na půdu, půda je celá pochozí (OSB desky jsou na podlaze i šikminách), Půda je komplet zateplená, odvětrávatelná - 30m2). Používána celoročně na uskladňování sezonního oblečení - výška do 175cm.

V celém RD Sapeli dveře včetně obložek, okna plastová trojskla izolační šestikomorová ,,SVĚT OKEN“, okna jsou v barvě hliníku, mají moderní žaluzie - šedostříbrné "plisé". Střešní okna v 2NP,,VELUX“ dřevěná.

V obou patrech je veden centrální vysavač „HUSKY“ (+zabudován centr.kuchyňský vysavač)

Vytápění RD + ohřev vody zajištěn plynovým kondenzačním kotlem ,,GEMINOX“, krbová kamna, podlahovým topením (voda) + 2 NP radiátory.

RD je zabezpečen na kartu, každé N.P. zvlášť, zabudován trezor.

Jedná se o bydlení v zástavbě RD, v přímém dosahu (140m) od "Kročehlavského lesa" s možností procházek, vyjížďky na kole, či každodenního ranního běhání. Pozemek je z více jak ½ zatravněn, z ½ dlažba hned u vstupní brány – tento prostor je určen k parkování 1 vozu. Na pozemku je vystavěna pergola 16 m2 včetně ratanového nábytku + dílna (přístavek) 7m2 napojena na el. proud, pozemek o velikosti 232 m2, z toho zastavěná část 126 m2. V letní sezoně je možno postavit nadzemní bazén, který má zabudován solární ohřev (teplota vody bazenu se v posledních dnech pohybuje mezi 27-32C.).

Průměrné celkové měsíční náklady na provoz jsou 5120,-Kč (voda 740 Kč, plyn 2850,- Kč, elektro 1530,- Kč). Hodní a klidní sousedé:-)

Nemovitost lze financovat HYPO úvěrem, který Vám můžeme zprostředkovat.Dohoda možná.

Prosím RK nevolat !! Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566784
Dispozice5+1
Dostupné od1. 1. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha165
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku232
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.