Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKaizlovy sady, Praha - Karlín

Kaizlovy sady, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné23 821 Kč

+ Poplatky za služby2 679 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Pokud máte rádi střízlivý moderní interiér, tak tento nádherný byt se 2 ložnicemi k pronájmu v Karlíně. K dispozici jsou 4 místa u jídelního stolu, když chcete bavit, pohovka . Ranní kávu si můžete vychutnat na balkóně v ložnici.

Karlín je východně od starého města Prahy a všech turistů. Ve vašem novém sousedství najdete pár zahraničních hráčů, kteří pořizují snímky. Ale jinak můžete žít jako místní. Ve Vitcovském parku můžete piknik. Na houpačce Rohanskeho otrovu si můžete vyzkoušet svůj švih. A můžete si vychutnat noc v nedalekých bistrech a koktejlových saloncích.

Transit vás může dostat do centra města za 20 minut.

Za 5 minut dojdete k následující stanici metra:

Invalidovna (řádek B)

Křižíkova (řádek B)

Přibližně 1 minutu chůze se sem dostanete:

Tramvajová zastávka Urxova (tramvaje 3, 8 a 24)

Karlín lze charakterizovat jako nové průmyslové centrum Prahy plné parků a fúze tradiční „pohádkové“ české architektury se současnými kancelářskými budovami. V určitém smyslu je Karlín Brooklyn v Praze!

If you enjoy a sober modern decor, then you’ll love this gorgeous 2-bedroom apartment to rent in Karlín. The sofa has a chaise, so you can stretch out and read a book for a quiet night at home. There are 4 seats at the dining table when you want to entertain. You don’t have to go out to do laundry, and you can enjoy your morning coffee on the bedroom balcony.

Karlín is just east of Prague’s old town, and all of the tourists too. You’ll find a few foreign stragglers taking snapshot in your new neighborhood. But otherwise you can live like a local. You can picnic in Vitkov park. You can brush up on your swing at the Rohan Island driving range. And you can enjoy a night out at nearby bistros and cocktail lounges.

Transit can get you downtown in 20 minutes.

The following Metro station is within a 5-minute walk of the apartment:

Invalidovna (line B)

Krizikova (line B)

A 1-minute walk brings you here:

Urxova tram stop (trams 3, 8 and 24)

Karlin can be described as the new industrial hub of Prague filled with parks and fusion of traditional 'fairytale' Czech architecture with contemporary office-oriented buildings. In a sense, Karlin is Brooklyn of Prague!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566802
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha58
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.