Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyOhradní, Praha - Michle

Rezervováno
Ohradní, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný rekonstruovaný byt 1+KK, o velikosti 25 m2 + 10 m2 obytné patro. Byt se nachází v -1. patře (polosuterén s plnohodnotným zvýšeným oknem) cihlového domu v ulici Ohradní. Jedná se o moderní byt, který nabízí pěkné bydlení, jak pro jednotlivce, tak i případně pro pár, je částečně zařízený. V kuchyni je sporák a lednička, příprava na myčku 45 cm a pračka se sušičkou . Koupelna a WC jsou v jedné místnosti. Byt má okno do ulice (viz. Foto), k užívání je také společná zahrada s posezením ve vnitrobloku. V pěší dostupnosti cca 3 min je několik zastávek autobusu MHD, tramvaj pak cca 8 min pěší chůzí. Nejbližší metro Budějovicka a Kačerov a vlak Kačerov. Noční doprava je také dostupná. Hned v ulici je samoobsluha, několik restaurací, v okolí je dostupné sportovní vyžití, park, lékář atd. Parkování v ulici. Poplatky za energie je přibližná částka, která se hradí samostatně dodavateli el.energie., nájemné se skládá z částky nájmu a platby záloh. K začátku nájmu se skládá jedna kauce a jeden nájem dopředu.

We offer to rent a nice renovated apartment 1 + KK, 25 m2 + 10 m2 living floor. The apartment is located in -1. floor (semi-basement with a full raised window) of a brick house in the street Ohradni. This is a modern apartment, which offers nice living, both for individuals and possibly for a couple, is partially furnished. The kitchen has a stove and fridge, including a dishwasher, washing machine and dryer. Bathroom and toilet are in one room. The apartment has a window to the street (see Photo), to use is also a common garden with sitting in the courtyard. Within walking distance of about 3 minutes is several bus stops, tram then about 8 minutes on foot. Nearest metro Budejovicka and Kacerov and train Kacerov. Night transport is also available. Right in the street is a market, several restaurants, nearby is available sports, park, doctor, etc. Parking on the street. Charges are an approximate amount to be paid separately by the electricity supplier. At the beginning of the lease there is one deposit and one rental in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566891
Dispozice1+kk
Podlaží-1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Předzahrádka 50 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhradní
🚶 158 m (2 min)
PoštaPraha 45
🚶 523 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 65 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 807 m (10 min)
RestauraceBulldog’s dart pub
🚶 76 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 768 m (9 min)
ŠkolaGymnázium Elišky Krásnohorské
🚶 124 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Ohradní
🚶 411 m (5 min)
Sportoviště
🚘 3 810 m (10 min)
Hřiště
🚶 570 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.